Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Atmosferă de sărbătoare la munte. A început festivalul Sinaia Forever

E atmosferă de carnaval, weekendul acesta, la Sinaia. Festivalul Sinaia Forever a început de aseară, iar staţiunea s-a umplut de artişti în costume colorate, care au făcut deliciul sutelor de turişti şi localnici. Concerte şi spectacolele de dans şi teatru se vor ţine lanţ, aici, în următoarele zile.

De Redactia Observator la 02.10.2021, 09:05
Vezi și

Cu făclii aprinse, jocuri de lumini şi foc de artificii. Aşa a început, aseară, Festivalul Sinaia Forever, ajuns la de-a 26-a ediţie. Sute de turiști și localnici au luat parte la eveniment. 

Reporter: Cum vă distraţi?

Participant: Minunat, super, în fiecare an venim. Minunate şi focurile de artificii li tot 

Reporter: Cum e focul e artificii?

Pe acelaşi subiect

Copil: E foarte frumos. e mai frumos ca în alţi ani.

Festivalul se desfăşoară anual în această perioadă anului

În cele trei zile de festival, Sinaia va deveni locul concertelor, al spectacolelor de dans şi de teatru. Tema de anul acesta este carnavalul, o modalitate prin care organizatorii vor să le arate oamenilor că măştile pot fi şi amuzante.  "Dacă în alţi ani, aici eram obişnuiţi cu zeci de mii de oameni la concert, iată că anul acesta nu mai avem atât de mulţi oameni pentru că avem mai multe scene amplasate în diverse piaţete, iar oamenii se vor împrăştia", spune Vlad Oprea – primarul orașului Sinaia. 

Pentru a respecta regulile de distanțare și protecție sanitară, concertele şi celelalte activități au fost împărțite în 6 zone amplasate în centrul orașului. Chiar şi aşa, participanţii s-au simţit bine.

Cuplu: Super fain!

Reporter: E prima dată când veniţi?

Cuplu: Am fost in fiecare an.

Pe durata festivalului, traficul auto va fi restricţionat pe arterele centrale din staţiune.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » Atmosferă de sărbătoare la munte. A început festivalul Sinaia Forever