Antena Meniu Search
x

Video Într-un cadru de poveste, cinefilii s-au bucurat de ultima rundă de proiecţii la Bucharest Short Film Festival

S-a încheiat a cincea ediţie a Bucharest Short Film Festival. Într-un cadru de poveste, la Palatul Bragadiru, cinefilii au putut viziona cele mai premiate scurtmetraje. După cele şapte seri de festival, organizatorii şi cinefilii se declară mulţumiţi. Unii de numărul mare de spectatori, ceilalţi de calitatea filmelor.

de Alexandra Bucuroiu

la 24.09.2021, 09:40

Vezi și

Aşa s-a încheiat ultima seară de proiecţii de scurtmetraje la Teatrul Godot din Palatul Bragadiru. Cinefilii au putut viziona filmele premiate în festivaluri de renume. 

''E ceva ce nu prea se întâmplă la noi. Nici în ţară nu prea am mai văzut festival dedicat scurtmetrajelor, foarte fain, selecţie foarte bine făcută şi locaţia e foarte faină. Faptul că se ţine aşa ceva la noi e destul de rar.''

''A fost şi în al treilea film grafic, foarte mişto făcut. Până acum e super!''

În cele şapte seri ale festivalului Bucharest Short Film, curioşii au vizionat 48 de filme, din 22 de ţări diferite. 

Radu Munteanu,organizator: Filmele au fost foarte apreciate, am avut un feedback extraordinar din partea spectatorilor. Am început seara cu filmul SKIN, câştigător la premiile Oscar în anul 2019, am continuat cu I'll End Up in Jail, un film care a fost la Sundance în anul 2020, am continuat cu nişte animaţii foarte foarte bune, animaţii selectate la Oscar - Genius Loci.

Atât organizatorii, cât şi cinefilii spun că cea de-a cincea ediţie a Bucharest Short Film Festival a fost un real succes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Într-un cadru de poveste, cinefilii s-au bucurat de ultima rundă de proiecţii la Bucharest Short Film Festival