Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Beach, Please!" 2024. Travis Scott, Wiz Kalifa, Lil Pump şi Anitta vor urca pe scenă zilele acestea

Distracţie, voie bună şi muzică cât cuprinde. De asta au avut parte zeci de mii de tineri, care au încins atmosfera, aseară, în cea de-a doua noapte, a festivalului de la malul mării, Beach Please. Petrecăreţii au dansat până în zori pe melodiile artiştilor preferaţi. Şi cum litoralul a devenit o mare petrecere, vineri seară, iubitorii de distracţie o vor lua de la capăt.

de Redactia Observator

la 12.07.2024 , 15:44

Pentru a doua seară consecutiv, malul mării a fost pe un alt fus orar. Nimeni nu a dormit, cât timp pe scenele de la Beach Please au urcat cei mai tari artişti. Zeci de mii de tineri au profitat din plin şi-au dansat pe muzica preferată până la răsărit.

Şi cum distracţia a fost una garantată, zecile de hectare de teren au devenit neîncăpătoare pentru petrecăreţii care au venit să-şi vadă artiştii preferaţi.

Pentru că nu este vorba de orice festival, ci de unul dintre cele mai mari festivaluri dedicate culturii urbane din Europa de Est, cei care ajung, zilele acestea, pe litoral au un singur scop: să se distreze pe cinste. Şi vor avea de ce. French Montana, Wiz Kalifa,  Lil Pump şi Anitta – regina twerk-ului Brazilian, dar şi mult aşteptatul Travis Scott sunt doar câţiva dintre artiştii care vor întreţine atmosfera la malul mării, în cele cinci zile de Beach Please. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Entertainment » "Beach, Please!" 2024. Travis Scott, Wiz Kalifa, Lil Pump şi Anitta vor urca pe scenă zilele acestea