Antena Meniu Search
x

Video Beyonce, diva supremă a showbizului mondial, a împlinit 40 de ani. Aniversarea a fost una discretă, alături de familie

Este considerată diva supremă a showbizului mondial şi una dintre cele mai apreciate artiste din lume. Beyonce a împlinit 40 de ani, dintre care 25 i-a petrecut pe cele mai importante scene ale lumii. Aniversarea a fost una discretă, alături de familie. Fanii i-au urat însă La mulţi ani pe paginile sale de pe reţelele sociale.

de Redactia Observator

la 05.09.2021, 21:51

Vezi și

Fenomenul Beyonce sau "Queen Bee", cum o alintă fanii, a început în anii 80. Avea doar 7 ani când a câştigat un concurs de talente la şcoală, iar după un an şi-a creat prima sa formaţie de fete. Succesul a venit însă abia după ce trupa și-a schimbat numele în Destiny's Child. A urmat hit după hit: "Say My Name", "Bootylicious", "Survivor" sau "Soldier". 

În 2002, Beyonce a ales cariera solo şi s-a dovedit cartea câştigătoare. Primul ei album, Dangerously în Love, a avut un succes instant. A vândut milioane de copii și a câșigat cinci premii Grammy. Nu au lipsit colabărările cu nume mari din showbiz, precum regretatul Prince. 

Este prima artistă care a urcat pe primul loc în topul Billboard 200 cu primele șase albume ale ei de studio. În 2014 revista de specialitate a numit-o cea mai bine plătită artistă de culoare din lume, iar anul trecut, publicația Time a inclus-o în top 100 femei care au avut cel mai mare impact asupra lumii în ultimul secol. Anul acesta, a devenit cea mai premiată femeie din istoria Grammy. 

Beyonce: Este copleşitor! Am muncit toată viaţa mea, de la vârsta de 9 ani şi nu îmi vine să cred că am ajuns aici. Este o noapte magică! Vă mulţumesc! 

Este nelipsită şi de pe coperta marilor reviste de modă, iar luna trecută a mai marcat o performanţă, după ce a devenit prima femeie de culoare care a purtat exclusivistul diamant galben al casei Tiffany. 

Are trei copii, Blue Ivy, de 9 ani, şi gemenii Rumi şi Sir Carter, de 4 ani, cu celebrul artist Jay-z. Cei doi sunt căsătoriţi de 13 ani, timp în care nu au lispsit momentele dificile. În 2016 au fost aproape de divorţ, din cauza infidelităţii recunoscute a rapper-ului. Au trecut însă peste acest moment şi sunt consideraţi unul dintre cele mai influente cupluri din lume şi printre cele mai bogate cu o avere estimată la aproxiamtiv 1,4 miliarde de dolari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Beyonce, diva supremă a showbizului mondial, a împlinit 40 de ani. Aniversarea a fost una discretă, alături de familie