Antena Meniu Search
x

Premiile Grammy 2022. Organizatorii au anunţat data oficială

Recording Academy, care acordă anual premiile Grammy, a stabilit data galei din 2022, care va avea loc la Staples Center din Los Angeles.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 31.03.2021, 18:20

Beyonce
Premiile Grammy 2022 - Getty Images
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Cea de-a 64-a ediţie a ceremoniei de decernare a trofeelor Grammy este stabilită să aibă loc pe 31 ianuarie 2022. Anul acesta, gala a fost amânată de la finalul lunii ianuarie pentru 14 martie, din cauza evoluţiei pandemiei. 

Gala premiilor Grammy 2021

„Folklore” al lui Taylor Swift a fost desemnat albumul anului, iar Beyoncé a devenit cea mai premiată femeie din istoria distrincţiilor acordate de Recording Academy, după ce a primit patru noi trofee. Stabilită iniţial pentru 31 ianuarie 2021, ceremonia găzduită de Trevor Noah a fost transmisă pe 14 martie de CBS de la Los Angeles Convention Center.

Peste 20 de artişti au făcut parte din show, cu Harry Styles care a deschis seria de recitaluri în care au fost incluşi Dua Lipa, Taylor Swift, BTS şi Post Malone. Unii dintre artişti au cântat live, pe patru scene, iar în cazul altora reprezentaţiile au fost pre-înregistrate, news.ro.

În faţa scenelor s-au aflat artişti nominalizaţi şi invitaţi, toţi testaţi anterior pentru Covid-19. O a cincea scenă a fost folosită de prezentatorii premiilor, în mare parte personal de la Teatrul Apollo din New York, de la Station Inn din Nashville şi de la Troubadour şi Hotel Café din L.A.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Premiile Grammy 2022. Organizatorii au anunţat data oficială