Antena Meniu Search
x

Video Beyonce a devenit a patra femeie din istorie şi prima afro-americană ce poartă diamantul galben Tiffany, evaluat la 30 de milioane de dolari

Beyonce scrie istorie în modă şi devine prima femeie de culoare care poartă fantasticul diamant galben Tiffany. Alături de soţul ei, Jay-Z, este imaginea campaniei faimosului retailer de bijuterii, intitulată "Despre Iubire". Din 1877 şi până în prezent, nestemata galbenă de o rară frumuseţe a fost purtată doar de patru femei.

de Redactia Observator

la 24.08.2021, 22:00

Vezi și
  • Diamantul galben Tiffany a mai fost purtat de soţia senatorului american Sheldon Whitehouse, de Audrey Hepburn şi de Lady Gaga.

În ţinute black tie, Jay Z şi Beyonce întruchipează, în spotul Tiffany, strălucirea vechiului Hollywood. Artista poartă o rochie neagră, de seară, are părul strâns într-un coc dezordonat şi machiaj dramatic. Adevărata vedetă a şedinţei foto este, însă, diamantul galben pe care îl poartă la gât. Piatra de 128 de carate este o legendă în sine. Unul dintre cele mai strălucitoare diamante din istorie a fost purtat într-un secol şi jumătate de doar patru femei. Audrey Hepburn i-a imortalizat frumuseţea în 1961, în celebrul film "Breakfast at Tiffany's".

Piatra brută a fost extrasă în 1877 dintr-o mină din Africa de Sud. Avea 287 de carate înainte ca unul dintre cei mai mari bijutieri ai momentului să o transforme într-o comoară. Numit după creatorul lui, diamantul Tiffany are 82 de faţete, cu 24 în plus faţă de un diamant tradiţional, ceea ce îi dă o strălucire aparte. Evaluat la 30 de milioane de dolari, nu a fost vândut niciodată, dar şi-a ales purtătoarele pe sprânceană. Lui Lady Gaga i-a adus în 2019 şi un Oscar.

Lady Gaga, cântăreaţă: Acesta este diamantul Tiffany. Nu a mai fost purtat de 58 de ani. În această seară, îşi face debutul pe covorul roşu. 

Actriţa Gal Gadot poartă diamantul galben Tiffany anul viitor

Prima femeie care l-a purtat vreodată a fost soţia senatorului american Sheldon Whitehouse. În 1957. Şi ştim deja şi cine va fi a cincea purtătoare. La anul, diamantul va apărea la gâtul lui Gal Gadot în ecranizarea romanului Agathei Christie "Moarte pe Nil". 

Beyonce şi Jay Z sunt căsătoriţi de 13 ani şi întruchipează, în ochii celor de la Tiffany, iubirea modernă. Acesta este motivul pentru au fost aleşi pentru preţioasa campanie. În schimbul parteneriatului cu cei doi soţi, casa de bijuterii va investi două milioane de dolari în burse pentru copiii de culoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Beyonce a devenit a patra femeie din istorie şi prima afro-americană ce poartă diamantul galben Tiffany, evaluat la 30 de milioane de dolari