Antena Meniu Search
x

Galerie foto Britney Spears s-a logodit cu modelul Sam Asghari, la scurt timp după ce tatăl ei a renunţat la tutelă. Primele imagini după anunţ

Cântăreaţa Britney Spears şi-a anunţat logodna cu iubitul ei, modelul Sam Asghari, cu care are o relaţie încă din 2016. Vestea vine la scurt timp după ce tatăl acesteia a decis să renunţe la tutela ei, o luptă pe care artista o duce încă din 2008.

de Redactia Observator

la 13.09.2021, 10:12

După mai puţin de o săptămână de când James Spears a cerut unui judecător să pună capăt tutelei care i-a fost impusă fiicei lui în urmă cu 13 ani, Britney Spears şi-a anunţat logodna printr-un mesaj publicat duminică seară pe Instagram.

„Nu pot să cred!!!”, a scris ea, alături de o scurtă înregistrare video în care arată inelul.

„Îţi place?”, a întrebat-o Asghari, iar cântăreaţa a răspuns „Da!”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Sam Asghari, model de origine iraniană, a partajat de asemenea înregistrarea pe Instagram. 

Spears, în vârstă de 39 de ani, şi Asghari, în vârstă de 27 de ani, s-au cunoscut la filmările pentru videoclipul „Slumber Party”. Managerul lui a confirmat logodna şi a dezvăluit inclusiv că Roman Malayev este designerul inelului, scrie news.ro.

Tatăl lui Britney Spears a acceptat să renunţe la tutela cântăreţei

Tatăl lui Britney Spears a cerut marţi unui judecător să pună capăt tutelei cântăreţei, ceea ce i-ar permite ei să aibă control total asupra vieţii sale, a finanţelor şi sănătăţii pentru prima dată după 13 ani. Jamie Spears a făcut solicitarea judecătoarei Brenda Penny, spunând că evenimentele recente au arătat că ea „ar trebui să primească această şansă” de a-şi controla propriile afaceri.

„Domnişoara Spears a spus acestei Curţi că vrea să aibă din nou controlul asupra vieţii ei fără siguranţa dată de tutelă. Vrea să poată lua decizii privind propria îngrijire medicală, hotărând când, unde şi cât de des să urmeze o terapie. Vrea să controleze banii pe care i-a făcut în carieră şi să îi cheltuie fără supraveghere. Vrea să poată să se căsătorească şi să facă un copil, dacă aşa alege. Pe scurt, vrea să îşi trăiască viaţa aşa cum doreşte, fără constrângerile unei tutore sau a unei proceduri judiciare”, a scris avocata lui, Vivian Thoreen.

Avocata a subliniat că Spears nu vrea decât binele fiicei lui: „Dacă domnişoara Spears vrea să pună capăt tutelei şi crede că poate să îşi gestioneze propria viaţă, domnul Spears este de părere că ar trebui să primească această şansă”.

Această acţiune vine cu trei săptămâni înaintea audierii la care urmează să fie stabilit dacă Jamie Spears ar trebui înlăturat din rolul de tutore al averii cântăreţei. Avocatul ei, Mathew Rosengart, care a preluat cazul în luna iulie, a făcut presiuni asupra lui Jamie Spears, acuzându-l că a făcut abuz de putere şi că i-a risipit averea. Jamie Spears s-a oferit luna trecută să renunţe la tutelă, însă doar cu un acord negociat. Rosengart a refuzat acest lucru, afirmând că nu este nimic de negociat şi că el ar trebui să demisioneze imediat.

Avocatul a cerut ca locul lui, în cazul controlării banilor, să fie luat de un contabil. Pe de altă parte, Jodi Montgomery va continua să fie tutore pe probleme personale. În cererea depusă marţi, Jamie Spears a sugerat ca Penny să decidă oprirea tutelei fără o nouă evaluare psihiatrică a artistei, care a fost văzută în trecut ca obstacol în dizolvarea oficială a aranjamentului. „Domnul Spears crede că domnişoara Spears este îndreptăţită ca această Curte să analizeze dacă această tutelă nu mai este necesară”, a mai scris Thoreen.

„Această solicitare reprezintă o victorie legală majoră pentru Britney Spears, precum şi reabilitare”, a spus Rosengart marţi. 

Britney Spears încearcă din vara lui 2020 să pună capăt tutelei sub care a fost plasată în 2008. La prima ei audiere, în luna iunie a acestui an, a declarat că acest aranjament a fost unul abuziv şi că vrea să aibă controlul asupra propriei vieţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Britney Spears s-a logodit cu modelul Sam Asghari, la scurt timp după ce tatăl ei a renunţat la tutelă. Primele imagini după anunţ