Antena Meniu Search
x

Video Cannes 2024. Prima seară a festivalului i-a adus legendarei actrițe Meryl Streep trofeul Palme d'Or onorific, pentru întreaga sa carieră

Prima seară a festivalului de Film de la Cannes a fost una memorabilă. Legendara actriţă americană Meryl Streep a adăugat în palmaresul ei singurul trofeu important care îi mai lipsea - şi anume un Palme d'Or onorific pentru întreaga sa carieră. Iar supermodelul Heidi Klum a făcut spectacol pe covorul roşu. 

de Redactia Observator

la 15.05.2024 , 20:42

Primul care a păşit pe covorul roşu a fost nimeni altul decât Messi, căţelul actor din filmul "Anatomy of a Fall". Patrupedul a defilat mândru printre bliţurile fotografilor, iar când a ajuns pe trepte a salutat încântat mulţimea. 

Camerele s-au întors, însă, cu repeziciune atunci când Meryl Streep a păşit pe faimosele trepte ale Palatului de la Cannes. Starul în vârstă de 74 de ani şi-a făcut apariţia într-o rochie crem de mătase pe care a accesorizat-o cu o pereche de cercei uriaşi cu diamant.

Primul film proiectat aseară la Cannes a fost "Al doilea act"

Vezi și

Seara a fost una mare pentru legendara actiţă. A fost recompensată cu un trofeu Palme d'Or onorific pentru întreaga sa carieră. Cu lacrimi în ochi, le-a mulţumit fanilor pentru că nu au permis ca aventura ei în industria filmului să se încheie la 40 de ani, aşa cum era sigură că se va întâmpla.

Pe acelaşi subiect

Meryl Streep: Seara a fost una mare pentru legendara actiţă. A fost recompensată cu un trofeu Palme d'Or onorific pentru întreaga sa carieră. Cu lacrimi în ochi, le-a mulţumit fanilor pentru că nu au permis ca aventura ei în industria filmului să se încheie la 40 de ani, aşa cum era sigură că se va întâmpla.

Primul film proiectat aseară la Cannes a fost "Al doilea act", o comedie în limba franceză realizată de regizorul Quentin Dupieux.

Artistul a participat la eveniment alături de distribuția sa, formată din actorii Léa Seydoux, Louis Garrel şi Vincent Lindon. La final, echipa a primit o ovație de 3 minute şi jumătate.

Emma Stone, Selena Gomez și Uma Thurman, așteptate să își facă apariția la Cannes

În acest an, La Cannes, 22 de filme concurează pentru Palme D'or. Printre ele se numără şi producţia "Trei kilometri până la capătul lumii", regizată de Emanuel Pârvu. Iubit de francezi, Ilie Năstase e aşteptat şi el pe Coasta de Azur cu documentarul Nasty. Iar producţia "The Apprentice", în care actorul româno-american Sebastian Stan îl va juca pe tânărul Donald Trump se află şi ea pe listă.

Regizorul filmului Barbie, Greta Gerwig, se numără printre membrii juriului din acest an şi este cea care a deschis Festivalul.

Greta Gerwig: Sunt foarte onorată și încântată să fiu aici ca regizor și, de asemenea, să merg pe urmele lui Jane Campion, care a fost preşedintele juriului în urmă cu zece ani.

Vedete de renume, printre care Emma Stone, Selena Gomez și Uma Thurman, sunt așteptate să își facă apariția la Cannes, pentru a-și promova viitoarele proiecte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Entertainment » Cannes 2024. Prima seară a festivalului i-a adus legendarei actrițe Meryl Streep trofeul Palme d'Or onorific, pentru întreaga sa carieră