Antena Meniu Search
x

Cântăreaţa Adele vrea să obţină o diplomă în literatura engleză, la 34 de ani. Ce alte vedete s-au întors la studii după ce au devenit faimoase

Cântăreaţa Adele a făcut un anunţ important pentru fanii săi. A mărturisit că va lua o pauză de la muzică, pentru că îşi doreşte să studieze pentru o diplomă de literatură engleză, relatează BBC. În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri cu fanii, ea a spus: "După turneul din Vegas vreau să obțin o diplomă în literatura engleză".

de Redactia Observator

la 28.10.2022, 09:58

Cântăreaţa Adele vrea să obţină o diplomă în literatura engleză, la 34 de ani
Cântăreaţa Adele vrea să obţină o diplomă în literatura engleză, la 34 de ani - Profimedia Images

„Dacă nu aș fi reușit să cânt, cred că aș fi fost profesor de engleză. Cu siguranță cred că îmi folosesc pasiunea pentru engleză în ceea ce fac. Mi-aș fi dorit să fi mers la universitate și să fi avut această experiență, dar o voi face online cu un tutore.", a explicat Adele, câştigătoare de Grammy.

Ea a continuat: „Acesta este planul meu pentru 2025, să obţin specializarea”.

Vestea a fost primită cu entuziasm de către fosta ei profesoară de engleză, doamna McDonald, care a avut o reuniune surpriză emoționantă cu vedeta, pe scenă, în timpul unui concert de revenire la ITV UK, anul trecut.

În timpul sesiunii "An Audience with Adele", cântăreața a fost luată la întrebări de celebrități în interiorul London Palladium, iar actrița din Harry Potter și Love Actually, Emma Thompson, a întrebat-o cine a inspirat-o când era mai mică.

Pe acelaşi subiect

Adele a absolvit Brit School of Performing Arts & Technology

Ea a răspuns cu o poveste despre doamna McDonald, spunând: „Era tare și atât de simpatică, încât așteptam cu nerăbdare lecțiile de engleză”.

„Ea a plecat atunci când eram în clasa a opta, dar m-a făcut să-mi placă cu adevărat literatura, mereu am fost obsedată de engleză și, evident, acum scriu versuri”, a explicat Adele.

Adele a absolvit Brit School of Performing Arts & Technology, înainte de a-şi începe ascensiunea în carieră.

Numeroase alte vedete s-au întors la studii după ce au devenit faimoase. Printre ele se numără actriţele Emma Watson, Natalie Portman şi Eva Longoria, dar şi Kim Kardashian, Steven Spielberg sau Oprah Winfrey. 

I Drink Wine, noul videoclip de la Adele

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cântăreaţa a lansat ieri videoclipul pentru melodia I Drink Wine, de pe cel mai recent album al său, "30". Este al patrulea album de studio al cântăreței și compozitoarei engleze Adele, fiind lansat pe 19 noiembrie 2021 de Columbia Records.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Cântăreaţa Adele vrea să obţină o diplomă în literatura engleză, la 34 de ani. Ce alte vedete s-au întors la studii după ce au devenit faimoase