Antena Meniu Search
x

Video Cel mai mare festival de iarnă din România. Peste 35.000 de oameni sunt aşteptaţi să participe la Massif Festival

Poiana Braşov este, pentru trei zile, scena celui mai mare festival de iarnă din România - Massif Festival. Peste 35 de mii de spectatori sunt aşteptaţi la munte în acest weekend ca să asculte şi să danseze pe muzica unor artişti de top. Motiv pentru care sute de poliţişti au făcut filtre, ca să evite eventualele tranzacţii cu droguri, care s-au mai văzut şi pe la alte astfel de evenimente.

de Redactia Observator

la 05.03.2023, 07:40

Vezi și

Pentru a ajunge în faţa scenelor, tinerii au trecut mai întâi de filtre ca la aeroport.

Alexandra Cojocaru, purtător de cuvânt Jandarmeria Braşov: Avem efective foarte multe. Şi jandarmi, poliţie, DGA, absolut toate forţele sunt aici prezente pentru a ne asigura că festivalul se va desfăşura foarte bine. 

''Nu mă aşteptam la atât de multă poliţie şi securitate, doar că treaba asta m-a fascinat.''

"Este pentru siguranţa fiecărei persoane care vine aici."

Pe acelaşi subiect

Massif Festival, organizat de cei de la Untold

Festivalul de la poalele Masivului Postăvaru e realizat de cei care organizează şi Untold. Acum şase scene sunt pregătite pentru a primi peste o sută de artişti în acest weekend. 

"Este primul festival la munte din România şi suntem foarte mândre de acest lucru, fiind braşovence."

"Mi se pare minunat. Sincer, chiar aşteptam să se întâmple chestia asta de foarte mult timp."

Delia şi Grasu XXL au fost cei mai aşteptaţi artişti în prima zi a festivalului. Pe scena principală vor urma în acest weekend şi Killa Fonic şi Inna.

Edy Chereji, organizator festival: Aşteptăm să avem peste 35 de mii de oameni în cele trei zile şi sunt convins că toţi vor avea o experienţă de neuitat aici, în Poiana Braşov. 

Sunt restricţii de trafic în staţiune în acest weekend. Între orele 11:00 şi 00:00, prin municipiu vor circula doar mijloacele de transport în comun şi firmele de ride-share. Turiştii din Poiană pot trece de filtre doar dacă prezintă o dovadă a cazării lor în staţiune. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Entertainment » Cel mai mare festival de iarnă din România. Peste 35.000 de oameni sunt aşteptaţi să participe la Massif Festival