Antena Meniu Search
x

Video Festivalul Classix a ajuns la cea de a patra ediție. La Iași va avea loc premiera mondială a unui ciclu de cântece în limba elfilor

De la ateliere și îmbinarea cu arta vizuală, până la cântece ale elfilor. În România va avea loc premiera mondială a unui ciclu de cântece în limba ființe e basm și nu doar atât, toate în cadrul festivalului Classix ajuns la cea de a patra ediție. Patricia Butucel, directorul festivalului, invitata de astăzi a Observatorului, a oferit toate detaliile pe care trebuie să le știm. 

de Redactia Observator

la 29.01.2023, 15:21

Vezi și

Tema celei de a patra ediție a festivalului Classix este "Metamorfoză". Prima ediție a fost în 2020, un an despre care cei mai mulți dintre noi nu vrem să ne amintim, din cauza pandemiei de Covid-19. 

Patricia Butucel, directorul festivalului: Metamorfoza ar putea avea legătură cu evoluția întregului festival, pentru că Classix este un festival internațional independent care, deși a început înainte de pandemie, a crescut de la an la an. Am adus într-o variantă hibrid festivalul, în 2021 și 2022, astfel încât publicul nostru a putut urmări atât în săli, cu prezența fizică, cât și acasă, din online. 

Festivalul Classix începe duminică, 26 februarie și se termină sâmbătă, 4 martie. Vor fi opt locații, cu opt concerte dferite, în Iași. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Festivalul Classix a ajuns la cea de a patra ediție. La Iași va avea loc premiera mondială a unui ciclu de cântece în limba elfilor