Antena Meniu Search
x

Video Rate pentru bilete la festivaluri, ultimul trend. Lista serviciilor inedite pentru care românii fac rate

De la rate pentru casă, maşină şi mobilă, am ajuns astăzi să apelăm la rate pentru... aproape orice. Acum facem rate şi pentru produse ori servicii care nu sunt neapărat o necesitate. Inclusiv marile festivaluri de muzică au introdus varianta prin care doritorii îşi pot cumpăra biletele de pe acum în rate egale. Iar lista exemplelor poate continua.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 13.02.2023, 17:35

Vezi și

Creditele de tip cumpără acum, plătește mai târziu au mare succes în România. Acestea nu sunt altcveva decât o metodă de finanţare introdusă de tot mai multe business-uri prin care clienţii îşi pot cumpăra produsul sau serviciul dorit şi să plătească între 3 şi până la 24 de rate egale.

Rate pentru servicii inedite

Astfel, pe lângă industriile tradiționale de tipul electro it, materiale de construcții şi articole de bricolaj, mobilă, şi aşa mai departe, avem şi categorii atipice. Aici, se încadrează energia verde, industiria medicală de la stomatologie la chirurgie plastică, maternitate, asigurări, cursuri, sporturi extreme, cum ar fi zborul cu parapanta, dar şi câteva mai amuzante pe care ni le-au semnalat băncile precum: servicii de pompe funebre, cursuri de hipnoză sau detectoare de metal.

Piaţa de ecommerce a crescut cu aproximativ 10 procente în 2022 faţă de 2021, însă vânzările cu aceste modalităţi de plată s-au dublat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri economice » Rate pentru bilete la festivaluri, ultimul trend. Lista serviciilor inedite pentru care românii fac rate