Antena Meniu Search
x

Video Cannes 2024. Filmul care a făcut spectacol în ziua a doua a festivalului. Protagoniştii se luptă pentru râvnitul Palme D'or

Ziua a doua a Festivalului de la Cannes a adus publicului unul dintre cele mai aşteptate filme ale acestei ediţii. Furiosa: A Mad Max Saga a avut premiera în Franţa şi nu a dezamăgit. Producţia a avut parte de şapte minute de ovaţii din partea publicului. Seara trecută a fost prezentat şi scurtmetrajul MeToo, despre poveştile victimelor violenţei sexuale.

de Redactia Observator

la 28.05.2024 , 17:56

"Furiosa: A Mad Max Saga" apare la 45 de ani după primul film al seriei post-apocaliptice care l-a făcut faimos pe Mel Gibson. Regizată de acelaşi George Miller, pelicula are două ore şi 28 de minute şi păstrează reţeta clasică - explozii, urmăriri cu maşinile prin deşert şi personaje puternice.

"Furiosa: A Mad Max Saga" a primit de şapte minute la finalul proiecţiei.

Anya Taylor-Joy şi Chris Hemsworth şi-au făcut apariţia în ţinute spectaculoase pe covorul roşu. Actorul s-a oprit câteva minute pentru a face şi fotografii cu fanii.

Vezi și

Deşi lungmetrajul nu se află în competiţia oficială, "Furiosa: A Mad Max Saga" a avut parte de aplauze de şapte minute la finalul proiecţiei.

Pe acelaşi subiect

Chris Hemsworth, actor: Toate cele patru filme au fost o inspiraţie uriaşă şi un memento să nu facem greşeli, pentru că sunt atât de strălucite.

Pe covorul roşu şi-a făcut apariţia şi Naomi Campbell, strălucitoare într-o rochie neagră.

Spectacol au făcut şi protagoniştii filmului 'The Girl with the Needle', care se luptă pentru râvnitul Palme D'or. Drama are loc în Copenhaga anului 1919 şi prezintă vulnerabilitatea femeilor însărcinate într-un moment în care avorturile erau ilegale.

Miercuri seară a fost prezentat şi scurtmetrajul MeToo. Momentul a fost marcat de regizoarea Judith Godrèche cu mâinile la gură înainte de a intra la proiecţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Entertainment » Cannes 2024. Filmul care a făcut spectacol în ziua a doua a festivalului. Protagoniştii se luptă pentru râvnitul Palme D'or