Antena Meniu Search
x

Cererea controversată depusă de Shiloh, fiica Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt, la împlinirea vârstei de 18 ani

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, una dintre fiicele actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt, a depus documentele pentru a elimina în mod legal "Pitt" din numele ei în ziua în care a împlinit 18 ani, informează AP.

de Redactia Observator

la 01.06.2024 , 17:37

Shiloh renunţă la numele tatălui său, Brad Pitt
Shiloh renunţă la numele tatălui său, Brad Pitt - Profimedia

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt a depus o cerere la Curtea Superioară a comitatului Los Angeles în data de 27 mai pentru a-şi schimba numele în Shiloh Nouvel Jolie, relatează Los Angeles Times.

Shiloh renunţă la numele tatălui său, Brad Pitt

Cel de-al treilea copil al fostului cuplu s-a născut în Swakopmund, Namibia, la 27 mai 2006. Fraţii săi sunt Maddox, Pax, Zahara şi gemenii Knox şi Vivienne.

Articolul continuă după reclamă

Shiloh, care a avut un rol în filmul "Kung Fu Panda 3", este prima dintre fraţi care a depus o cerere de schimbare legală a numelui, dar unii dintre ceilalţi copii au renunţat în ultimii ani la folosirea publică a numelui de familie al tatălui lor, potrivit Times.

Angelina Jolie a depus cererea de divorţ de Brad Pitt în septembrie 2016, dar detaliile divorţului nu au fost încă finalizate, relateză news.ro. Actorii, care s-au căsătorit în august 2014, au intentat procese unul împotriva celuilalt în ultimii ani, în urma unor neînţelegeri legate de afacerile şi proprietăţile pe care le au în comun, inclusiv o cramă în Franţa, a relatat Times.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Entertainment » Cererea controversată depusă de Shiloh, fiica Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt, la împlinirea vârstei de 18 ani