Antena Meniu Search
x

Video Cine este Charlotte Casiraghi, prinţesa care a făcut spectacol la prezentarea de modă Chanel, călare pe un armăsar

Chanel şi-a dezvăluit într-un mod spectaculos cea mai recentă colecţie, la Săptămâna modei Haute Couture din Paris. Prezentarea a fost deschisă de o prinţesă în carne şi oase, care şi-a făcut intrarea călare pe un armăsar. A atras toţi ochii asupra ei, iar acum toată lumea vrea să-i afle povestea.

de Redactia Observator

la 26.01.2022, 20:49

Vezi și

Imaginile spectaculoase de la cea mai recentă prezentare de modă Chanel de la Paris au făcut înconjurul lumii. Spre surprinderea tuturor, nepoata lui Grace Kelly, Charlotte Casiraghi, a apărut pe podium în echipament de călărie şi a defilat pe un armăsar special pregătit pentru spectacol. 

Cine este Charlotte Casiraghi. A făcut spectacol la prezentarea de modă Chanel

Invitaţii au rămas fără cuvinte când prinţesa de 35 de ani a deschis show-ul organizat la Grand Palais Éphémère. Totul a fost posibil cu ajutorul unchiului său, prinţul Albert de Monaco. Tânăra este jocheu şi participă la concursuri de sărituri călare, pasiunea ei pentru echitaţie îmbinându-se acum cu cea pentru modă. Charlotte Casiraghi a defilat acompaniată de muzică live, interpretată de Sébastien Tellier, impresionând nume mari din industria fashion-ului şi de pe scena artistică precum Margot Robbie, Pharrell Williams sau editorul Vogue Anna Wintour.

Charlotte Casiraghi este nepoata vedetei hollywoodiene Grace Kelly, fiind desemnată ambasador al brandului Chanel în 2020. În trecut, a fost model pentru case faimoase, între care Gucci şi Saint Laurent, relatează CNN. De altfel, mama sa, prinţesa Caroline de Hanovra, era prietenă apropiată cu Karl Lagerfeld. Într-un material de promovare publicat înaintea prezentării de modă, Charlotte Casiraghi a mărturisit că povestea brandului Chanel şi a fondatorilor săi rezonează cu universul echitaţiei. "Mă duce cu mintea imediat la povestea Chanel şi a lui Gabrielle Chanel. Caii şi călăria, toate acestea sunt extrem de importante pentru viziunea brandului."

Pe acelaşi subiect

Colecţia de primăvară-vară a acestui an a fost plină de culoare, iar tematica a fost centrată pe forme geometrice variate, dar minimaliste, motive florale, paiete şi franjuri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Entertainment » Cine este Charlotte Casiraghi, prinţesa care a făcut spectacol la prezentarea de modă Chanel, călare pe un armăsar