Antena Meniu Search
x

Nepoata lui Grace Kelly, un etalon de frumuseţe și nu numai

Grace Kelly este în continuare un etalon de frumuseţe. Iar nepoata ei Camille pare să îi calce pe urme. La doar 21 de ani, tânăra semănă foarte mult cu bunica ei. Mai mult decât atât, fata împărtăşeşte şi pasiunile regretatei Prinţese de Monaco.

de Redactia Observator

la 08.11.2019, 17:04

Vezi și

Grace Kelly este în continuare un etalon de frumuseţe. Iar nepoata ei Camille pare să îi calce pe urme. La doar 21 de ani, tânăra semănă foarte mult cu bunica ei. Mai mult decât atât, fata împărtăşeşte şi pasiunile regretatei Prinţese de Monaco.

Iubeşte animalele şi se implică, ori de câte ori are ocazia, în acţiuni filantropice. Foarte mulţi o cunosc de pe Instagram, acolo unde îşi ţine fanii la curent cu toate noutăţile din viaţa ei.

Cu ochii de un albastru aprins şi părul blond, Camille Gottlieb este leită bunicii sale, Grace Kelly. Născută în 1998, tânăra de 21 de ani este fiica cea mică a Prinţesei Stephanie de Monaco.

Cu toate acestea, Camille nu se află în linia de succesiune la tronul Principatului de Monaco. Iar asta pentru că părinţii ei nu au fost niciodată căsătoriţi. Motivul? Tatăl ei este un fostul bodyguard al Prinţesei Stephanie.

Camille este prin urmare o tânără ca oricare alta. Adoră să călătorească, iar, asemenea bunicii sale, iubeşte să ajute oamenii. Se implică în acţiuni filantropice ori de câte ori are ocazia şi nu ratează niciodată evenimentele caritabile, precum cele care lupta împotriva SIDA.

În 2016, tânăra a vizitat chiar un orfelinat din Sri Lanka pentru a-i ajuta pe copiii de acolo.

Tânăra de 21 de ani a moştenit de la bunica ei şi iubirea faţă de animale. Iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber şi pe Instagram, acolo unde are nenumărate poze cu câini.

Tot acolo îşi ţine fanii la curent cu toate noutăţile din viaţa ei. Poreclită micuţa Grace Kelly, Camille are până în momentul de faţă peste 61 de mii de urmăritori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Nepoata lui Grace Kelly, un etalon de frumuseţe și nu numai