Antena Meniu Search
x

Video Coolio s-a dus în "Gangsta's Paradise". Ultimele momente din viața artistului care a dat hit-ul anului 1995

A murit rapperul unei generaţii. Coolio, în vârstă de 59 de ani, cunoscut mai ales pentru melodia Gangasta's Paradise, a fost găsit fără suflare în baia unui prieten. Cauza oficială a morţii nu este cunoscută deocamdată. Din primele informaţii, moartea nu este considerată suspectă, iar presa americană scrie că în casa în care a murit Coolio nu au fost găsite droguri.

de Redactia Observator

la 29.09.2022, 22:53

Vezi și

Ieri, după-amiază, Coolio, pe numele lui Artis Leon Ivey Jr, a mers în vizită la un prieten. Se întorsese în Los Angeles după o serie de concerte în Texas, dintre care ultimul fusese cu doar 4 zile înainte. I s-a făcut rău şi a mers la baie. Acolo a fost găsit apoi, fără suflare. Medicii au încercat să-l resusciteze aproape o oră, fără succes. Rudele şi prietenii sunt în stare de şoc. Artistul avea concerte în fiecare săptămână, iar pe 1 octombrie urma să cânte în Germania.

Printre primii care i-au adus un omagiu a fost Michelle Pfeiffer. Cei doi s-au cunoscut la filmările pentru pelicula- Minţi periculoase- pentru care Coolio a compus Gangsta's Paradise. Este melodia care i-a adus recunoaşterea internaţională şi premiul Grammy pentru cea mai bună interpretare rap solo.

Michelle Pfeiffer: Sunt devastată de vestea morţii talentatului artist Coolio. Îmi amintesc de el ca fiind foarte blând. 30 de ani mai târziu şi încă mă trec fiorii când ascult Gangsta Paradise.

Regrete după moartea fulgerătoarea a lui Coolio

Pe acelaşi subiect

Snoop Dogg, Ice Cube sau LL Cool J şi-au exprimat regretul pentru moartea lui, la fel şi fosta prima doamnă a SUA, Hillary Clinton şi fiica ei.

Chelsea Clinton, fiica lui Hillary Clinton: Îmi pare imposibil. Nu era bătrân. Era în continuare un artist emblematic. Continua să fie foarte productiv. Toate gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă spre cei dragi, spre familia lui şi spre prietenii lui.

Hillary Clinton, fost secretar de stat al SUA: Este o mare pierdere.

În cariera începută în anii 80, Coolio a vândut 17 milioane de discuri, iar recent hitul "Gangsta's Paradise" a depășit un miliard de ascultări pe o celebră platforma de streaming. În ultimii ani, rapperul a devenit pasionat de gastronomie, lansând un serial online intitulat "Cookin' with Coolio" şi o carte de reţete culinare.

Coolio a fost în Roomânia de mai multe ori. După una dintre aceste vizite, entuziasmat de câţi oameni îl aşteptau în faţa hotelului, artistul a povestit că s-a simțit aici ca Michael Jackson.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Coolio s-a dus în "Gangsta's Paradise". Ultimele momente din viața artistului care a dat hit-ul anului 1995