Antena Meniu Search
x

Daniel Radcliffe şi iubita sa, Erin Darke, vor deveni părinţi pentru prima oară. Starul din "Harry Potter" a făcut anunţul

Actorul britanic Daniel Radcliffe și iubita sa, actriţa americană Erin Darke, vor deveni părinți. Scott Boute, un reprezentant al actorului, a confirmat duminică pentru CNN că cei doi îşi doresc de mult timp un copil.

de Redactia Observator

la 28.03.2023, 17:05

Daniel Radcliffe şi iubita sa, Erin Darke, vor deveni părinţi pentru prima oară - Profimedia

Daniel Radcliffe, în vârstă de 33 de ani, cunoscut pentru rolul vrăjitorului titular în franciza de film "Harry Potter", bazată pe cea mai bine vândută serie de cărți a lui J.K. Rowling, şi actriţa americană, Erin Darke, în vârstă de 38 de ani, se pregătesc să devină părinţi pentru prima oară.

Daniel Radcliffe şi Erin Darke sunt împreună de 10 ani

Starul din "Harry Potter" și Darke sunt împreună de 10 ani, de când s-au întâlnit pentru prima oară, în 2013, pe platourile de filmare ale dramei "Kill Your Darlings". Radcliffe și Darke s-au reunit ulterior la filmările pentru "Don’t Think Twice" în 2016, iar Darke a apărut mai recent în diferite episoade din serialul de comedie TBS al lui Radcliffe, "Miracle Workers".

Erin Darke este originară din Michigan şi a devenit cunoscută pentru rolul din serialul "Good Girl Revolt" (2015), iar recent a apărut în serialul Prime Video "The Marvelous Mrs Maisel". Radcliffe a mai deţinut rolul principal în pelicula "The Al Weird: The Al Yankovic Story", care a avut premiera anul trecut.

În timp ce promova "Weird: The Al Yankovic Story" în 2022, Radcliffe a declarat pentru Newsweek că este deschis să-și expună copiii la magia decorurilor de film într-o zi. "Mi-ar plăcea ca propriii copii să fie în preajma platourilor de filmare", a spus el.

În acest moment, cei doi îndrăgostiţi "o viață foarte frumoasă" împreună şi se declară "extrem de fericiţi", potrivit lui Radcliffe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Entertainment » Daniel Radcliffe şi iubita sa, Erin Darke, vor deveni părinţi pentru prima oară. Starul din "Harry Potter" a făcut anunţul