Antena Meniu Search
x

Video Delia a susţinut un concert de senzaţie în faţa fanilor din Bucureşti

După o lungă perioadă de concerte anulate, Delia si-a scos fanii din case şi a susţinut un concert. Artista a întreţinut atmosfera la maximum şi i-a făcut pe fani să fredoneze fiecare vers. Toţi au avut acces pe baza certificatului de vaccinare sau testelor de COVID 19 negative.  

de Redactia Observator

la 08.09.2021, 14:02

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Delia reuşeşte să se reinventeze în mod constant iar de această dată a adus în faţa publicului un nou concept de show ce poartă numele ultimei piese lansate, Racheta.

Pentru a putea participa la eveniment, spectatorii au avut de îndeplinit una din cele două reguli impuse de situaţia epidemiologică în care ne aflăm. Fie să prezinte la intrare certificatul de vaccinare, fie să aducă un test PCR sau antigen, efectuat cu 72 sau 48 de ore înainte de concert.  

Spectator: Mă simt extraordinar, ţinând cont de faptul că nu am mai venit de foarte mult timp la un concert de-al Deliei mai ales în Bucureşti, cred că a trecut un an jumate, şi cred că a fost tot aici ultimul concert de-al ei. Şi sunt foarte bucuros, abia aştept să înceapă. 

Spectatoare: Sunt alături de fiul meu şi sunt foarte bucuroasă să o vedem pe Delia. O prezenţă deosebită, un om special cu o energie deosebită. 

Pe acelaşi subiect

Spectatorii si-au scos telefoanele si au cantat alaturi de artista fiecare piesa. 

Seara s-a încheiat cu ropote de aplauze la scenă deschisă şi mulţi fani fericiţi. Chiar şi Delia a declarat cât de dor îi era de serile în care se revede cu publicul său. 

Delia: Ne-a fost dor, s-a simţit, le-a fost dor, s-a simţit, de asemenea. Mi-a plăcut, iubesc concertele indoor, nu ştiu de ce. Pentru că mi-a fost dor. Întotdeauna mi-au placut, mi se pare ca au un vibe aparte. 

Delia va susţine concert şi la festivalul Untold peste câteva zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Entertainment » Delia a susţinut un concert de senzaţie în faţa fanilor din Bucureşti