Antena Meniu Search
x

Demi Lovato "a obosit" să se identifice drept non-binară. Artista şi-a anunţat fanii că va face o nouă schimbare: "E absolut epuizant"

Demi Lovato a revenit la identificarea ca fiind „ea/ei”, față de „ei/ele” pentru că „s-a săturat” să explice sensul din spatele pronumelor pentru cei catalogaţi non-binari.

de Redactia Observator

la 15.06.2023, 08:53

Demi Lovato
Demi Lovato "a obosit" să se identifice drept non-binară - Profimedia

„A trebuit constant să educ oamenii și să explic de ce m-am identificat cu acele pronume. A fost absolut epuizant”, a declarat cântăreața în cel mai recent interviu. „Am obosit. Dar tocmai din acest motiv știu că este important să continuăm să răspândim aceste formulări.”

Problemele întâmpinate în perioada în care Demi Lovato s-a identificat ca non-binară

Demi Lovato, care se întâlnește în prezent cu muzicianul Jutes, a mai spus că își dorește mai multe spații neutre din punct de vedere al identităţii pentru toată lumea, deoarece s-a trezit „ruptă” de multe facilităţi de bază, cum ar fi băile atribuite sexului ori documentele oficiale, potrivit Page Six.

„Mă confrunt cu asta în fiecare zi. De exemplu, în toaletele publice. Trebuie să merg la baia femeilor, deși nu mă identific complet cu a fi femeie”, a explicat ea. „Sau se întâmplă și la completarea formularelor, cum ar fi documente oficiale sau orice alte acte în care trebuie să specifici sexul. Ai doar două opțiuni, bărbat și femeie, și simt că nimic din toate astea nu are sens pentru mine.”

Pe acelaşi subiect

Vedeta din „Camp Rock”, în vârstă de 30 de ani, a spus că este „condiționată” să aleagă a se identifica drept „femeie”, deoarece nu există alte opțiuni. „Cred că acest lucru trebuie să se schimbe”, a spus ea. „Sperăm că, cu timpul, vor exista mai multe opțiuni.”

Demi Lovato  şi-a anunţat fanii că se identifică drept persoană non-binară şi cu pronumele they/ them (ei/ele sau lor) în mai 2021.

Astăzi este o zi în care sunt atât de fericită să împărtăşesc mai multe din viaţa mea cu voi”, a scris ea pe Twitter, alături de un mesaj video. „Sunt mândră să vă anunţ că mă identific ca non-binar şi îmi voi schimba oficial pronumele în they/ them”.

Artista spusese la acel moment că a ajuns să îşi înţeleagă identitatea de gen după ce a petrecut un timp de „vindecare şi autoreflecţie” anul trecut. „Simt că acest lucru reprezintă cel mai bine fluiditatea pe care o simt în exprimarea mea de gen și îmi permite să mă simt cel mai autentic cu persoana pe care o știu și pe care încă o descopăr.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Demi Lovato "a obosit" să se identifice drept non-binară. Artista şi-a anunţat fanii că va face o nouă schimbare: "E absolut epuizant"