Antena Meniu Search
x

Petrecere de pomină la Demi Lovato acasă, înainte de supradoză. O asistentă medicală dezvăluie ce droguri a consumat artista

Noi informații apar în cazul cântăreței Demi Lovato, care a fost transportată de urgență la spital, marți, în urma unei supradoze.

Noi informații apar în cazul cântăreței Demi Lovato, care a fost transportată de urgență la spital, marți, în urma unei supradoze.

Presa de peste Ocean a scris că Demi Lovato a petrecut într-un bar ziua de naștere a uneia dintre dansatoarele sale în noaptea de dinaintea incidentului.

TMZ scrie, joi, că, după plecarea din bar, Demi Lovato și prietenii ei cu continuat să petreacă toată noaptea la reședința actriței și cântăreței americane.

Demi Lovato, la spital in urma unei supradoze
Pe acelaşi subiect

Surse din cadrul poliției au declarat, pentru tmz.com, că, în momentul sosirii paramedicilor la reședința acesteia din Los Angeles, niciunul dintre prietenii acesteia nu se mai afla în casă.

În schimb, erau prezenți membri ai echipei cântăreței, care au refuzat să spună ce droguri ar fi consumat Demi Lovato.

De asemenea, nu este clar dacă petrecerea s-a spart în momentul în care Demi Lovato a dat semne că are probleme grave, iar oamenii au fugit de frică.

Ce droguri a consumat Demi Lovato

Surse din anturajul lui Demi Lovato neagă informațiile că artista a luat o supradoză de heroină, însă susțin că este vorba despre un consum de substanțe dopante.

Potrivit The Blast, surse din cadrul poliției au declarat că la reședința acesteia au fost găsite obiecte folosite pentru consumul de droguri, dar și resturi de substanțe dopante.

Potrivit presei, o asistentă medicală ar fi spus poliției că metamfetamina este substanța din cauza căreia Demi Lovato ar fi suferit o supradoză.

Metamfetamina este un drog psihostimulent, care afectează neurochimic mecanismele responsabile pentru reglarea bătăilor inimii, temperatura corpului, presiunea sângelui, pofta de mâncare, simțurile. Metamfetamina sporește cu mult cantitatea de dopamina eliberata in mod natural de creier, provocând starea de euforie și excitație, dar și dependența acută, care se poate instala incă de la primul consum.

Efectul metamfetaminei este de 3 ori și jumătate mai puternic decât cel al cocainei și de 6 ori mai intens decât sistemul natural de funcționare a organismului. 

Transportată la un centru medical din Los Angeles, artista a fost stabilizată de medici, familia anunțând că este alături de ea și că Demi se recuperează.

Demi Lovato, la spital in urma unei supradoze

Demi a recunoscut, în cadrul unei emisiuni televizate, că s-a luptat cu abuzul de substanțe ani de zile, recent marcând 6 ani de abstinență.

Însă, presa internațională susține că, de fapt, Demi Lovato nu a stat complet departe de droguri în această perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Petrecere de pomină la Demi Lovato acasă, înainte de supradoză. O asistentă medicală dezvăluie ce droguri a consumat artista