Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Distracţia e la cote maxime în a 13-a ediţie de Summer Well. Cine urcă pe scenă în ultima zi de festival

Relaxarea şi distracţia continuă la Summer Well. În a doua seară de festival, mii de oameni au petrecut pe ritmurile celor de la Royal Blood. Domeniul Ştirbey a fost cadrul perfect pentru amintiri de neuitat şi experienţe de împărtăşit cu cei apropiaţi. 

de Ingrid Tîrziu

la 11.08.2024 , 20:40

Fiecare noapte e magică la Summer Well, pe Domeniul Stirbey.  E locul experienţelor de neuitat, de împărtăşit neapărat cu cei dragi.

Distracția a început chiar mai devreme astăzi de parcă spectatorii ar vrea să „lungească“ ultima zi de festival. 

La scena principală este o mare de entuziasm şi nerăbdare. Peste două ore vor cânta două dintre cele mai așteptate trupe ale acestei ediții: Two Doors Cinema Club și legendara Keane, care se laudă cu unul dintre cele mai bine vândute albume din istoria topurilor britanice. Ei aștept cu nerăbdare să cântâm cu toţii, aici, Everybody's Changing, hitul care i-a consacrat pe britanici. 

Vezi și

Până atunci, aici, la Sunset Stage face spectacol chiar acum Paulina, o artistă electro-pop foarte iubită de generația tânără, concertează aici, la Sunset Stage. 

Şi pentru că a 13-a ediție Sumer Well se apropie, din păcate, de final, facem şi bilanţul. Cam 90.000 de spectatori au petrecut trei zile memorabile, care s-au transformat în mii de fotografii în social-media. 

Ingrid Tîrziu Like

Cred că sunt în locul în care mi-am dorit să fiu dintotdeauna: în faţa voastră, vorbind despre oameni şi întâmplările lor.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Entertainment » Distracţia e la cote maxime în a 13-a ediţie de Summer Well. Cine urcă pe scenă în ultima zi de festival