Antena Meniu Search
x

Video Distracție pentru o viață întreagă în Parcul Ariniș din Gura Humorului: "A fost genial, a fost ceva unic în viaţa, a fost wow"

Cine a vrut să fugă de căldura dogoritoare din marile orașe s-a refugiat la munte. Stațiunea Gura Humorului, din județul Suceava, a fost aleasă în weekend de mii de turiști care si-au făcut drum în parcul Ariniș.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 28.06.2021, 08:53

Vezi și

Fie ca au plecat la munte pentru o simplă plimbare în aer liber, fie ca au avut un plan stabilit dinainte, cu obiective de vizitat, turiștii s-au îndreptat în număr foarte mare spre răcoarea de la altitudini mari.

Andreea Petrescu, reporter Observator: "Paitball, airsoft şi tot felul de arme puteţi încerca aici, suficient cât să vă ocupaţi o jumătate de zi sau, de ce nu, o zi întreagă".

Gura Humorului este stațiunea care prinde viață la fiecare sfârșit de săptămână pentru ca oferă activități pentru toate gusturile si vârstele.

Distracție și voie bună

Pe acelaşi subiect

-"Distracție, distracție cu copiii, se distrează, băiatul vrea să tragă cu arma".

-"Mi se pare wow, deoarce pot sa trag cu arma adevărata, nu doar în jocuri. Vreau să mă dau și în tiroliana mare care trece peste apă".

Tiroliana peste râul Moldova a fost piesa de rezistenţă.

"Suntem din Vaslui și am venit aici într-o vacanța. A fost frumos, o experienţă unică". "A fost genial, a fost ceva unic în viaţa, a fost wow. A fost peisajul nemaipomenit acolo, deasupra apei. Am văzut oamenii care se uitau la mine, eu eram acolo deasupra lor, eram regele", spun turiștio.

Tot în parcul Ariniș din Gura Humorului s-a deschis de câteva zile si ștrandul, unul dintre cele mai mari din ţară. Intrarea se face în două serii zilnic, astfel încât să se poată păstra distanța între sezlonguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Distracție pentru o viață întreagă în Parcul Ariniș din Gura Humorului: "A fost genial, a fost ceva unic în viaţa, a fost wow"