Antena Meniu Search
x

Video Primul weekend de vacanţă pentru cei mici s-a lăsat cu distracţie maximă: "A fost atât de cald şi apă caldă, nu mă gândeam să fie aşa"

Primul weekend de vacanţă al copiilor a umplut plajele şi a adus veselia la malul mării. A fost o zi ideală pentru plajă, cu 30 de grade în aer şi 22 de grade în apă. Atenţie, însă, nu uitaţi să vă protejaţi de soarele puternic mai ales la prânz.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 27.06.2021, 20:13

Vezi și

Copiii au cucerit plaja de la Năvodari. Sunt în sfârşit în vacanţa de vară şi pot să se joace aşa cum au visat.

Marie Sofie: "Când vin la mare mie îmi place să mă joc în apă, să sar pe valurile mari şi să fac castele de nisip:. Dar distracţia e mai frumoasă în doi. Marie Sofie şi-a adus şi partenerul, chiar colegul de gradiniţă. "Ne distram şi intrăm în piscina, sărim în trambulina, mâncăm covrigi, mâncăm îngheţată, mâncăm tot ce prindem".

Arania tocmai a împlinit 11 ani şi de ziua ei a primit în dar o săptămână la mare. "A fost atât de cald şi apă caldă, nu mă gândeam să fie aşa".

"Plajă, bălăceală cu copiii, tot, foarte frumos". "Încercăm să facem mărunţişuri: sărim într-o trambulină, mai mâncăm un covrig, mai mâncăm pizza". 

Pe acelaşi subiect

După prânz, joaca se mută la piscină. O ocazie şi pentru părinţi să îşi tragă sufletul la umbră, mai ales că mercurul tot urcă în termometre. 

Primul weekend de vacanţă, cu distracţie pentru cei mici

Andreea Filip, reporter Observator: "Astăzi la malul marii au fost peste 30 de grade Celsius. Chiar daca tentaţia este foarte mare, medicii recomandă ca cei mici să nu fie expuşi la orele de vârf. Razele solare pot provoca insolaţie sau arsuri, iar crema cu factor de protecţie ridicat şi pălăria nu trebuie să lipsească".

Nici la orele de vârf nu e vreme de plictiseală. Cei mici sunt antrenaţi să se joace. 

Reporter-copil- Ce desenezi tu acolo?

- Cenuşăreasa.

- Ce-ţi place ţie să faci aici?

- Sa umplu borcane, să pictez şi să pun nisip in forme. 

Daniela Bosoi, reprezentant complex: "Avem obiecte din lemn, avem aici în atelierul de vizavi string art, batem cuie, realizam tablouri in 3D, lucram cu nisip colorat, realizam tablouri pe care copiii le si inrameaza".

Mâine va fi o altă zi cu temperaturi ideale la malul mării. Vor fi cel mult 29 de grade în aer, iar apa marii va continua să se încălzească. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Primul weekend de vacanţă pentru cei mici s-a lăsat cu distracţie maximă: "A fost atât de cald şi apă caldă, nu mă gândeam să fie aşa"