Antena Meniu Search
x

Foto Doja Cat, toată în roşu la Săptămâna Modei de la Paris. Machiajul cu peste 30.000 de cristale Swarovski a durat 5 ore

Săptămâna Modei de la Paris înseamnă fashion, glamour, culoare, dar şi apariţii inedite ale vedetelor. De data aceasta, în fruntea listei celor mai controversate ţinute a apărut Doja Cat, cântăreaţa care a devenit celebră pentru stilul excentric şi lipsa de inhibiţii. Îmbrăcată în roşu din cap până în picioare şi acoperită cu peste 30.000 de cristale Swarovski, tânăra de 27 de ani a furat toate privirile.

de Redactia Observator

la 24.01.2023, 22:38

Doja Cat a atras toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris. Luni, artista în vârstă de 27 de ani s-a lăsat fotografiată la prezentarea Schiaparelli purtând o adevărată "simfonie în roşu", lăudată, dar şi criticată de mulţi. Practic, a fost acoperită în vopsea de culoarea rubinului şi de 30.000 de cristale Swarovski. Doar machiajul ar fi durat 5 ore, relatează Daily Mail.

Doja Cat, apariţie controversată la Săptămâna Modei de la Paris

Doja Cat şi-a completat ţinuta cu un corset din satin, la rândul lui de culoare roşie, dar şi cu o fustă, accesorizată cu o pereche de cizme până la genunchi. Pe numele său real Amalia Dlamini, tânăra care a cucerit topurile internaţionale cu piese precum "Juicy" ori "Say So" a adăugat pentru un efect dramatic şi un şal, precum şi o pereche de cercei mari.

Casa de modă Schiaparelli a fost fondată de Elsa Schiaparelli în anul 1927, iar în prezent e ccelebră pentru creaţiile neconvenţionale, purtate de vedete ca Beyoncé şi Kim Kardashian.

Machiajul cu 30.000 de cristale Swarovski a durat 5 ore

Pat McGrath, de profesie make-up artist, a mărturisit pentru Vogue că "întreaga colaborare cu talentata Doja Cat şi cu Daniel Roseberry a fost o adevărată plăcere". "Răbdarea şi dedicarea ei, în vreme ce a aşteptat timp de 4 ore şi 58 de minute alături de echipa noastră pentru a ajunge la rezultatul final, cu peste 30.000 de cristale Swarovski aplicate, a fost inspiraţională", adaugă ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Doja Cat, toată în roşu la Săptămâna Modei de la Paris. Machiajul cu peste 30.000 de cristale Swarovski a durat 5 ore