Antena Meniu Search
x

După ce a dat lovitura cu "Barbie", Margot Robbie va produce un alt film bazat pe un joc celebru

Margot Robbie se pregăteşte să se asocieze cu Hasbro pentru un nou film bazat pe jocul de societate Monopoly.

de Redactia Observator

la 11.04.2024, 09:55

- Profimedia

Margot Robbie va produce un film bazat pe jocul Monopoly. Vedeta nominalizată la Oscar pentru "Barbie" va contribui la adaptarea pe ecrane a acestui proiect îndelung aşteptat, împreună cu compania sa de producţie LuckyChap şi Lionsgate.

Noul film pe care îl va produce Margot Robbie

Într-o declaraţie, LuckyChap a numit-o "o proprietate de top - joc de cuvinte pe deplin intenţionat", în timp ce şeful Lionsgate, Adam Fogelson, a declarat că firma este "extrem de entuziasmată" să lucreze la ceea ce cred că va fi "următorul blockbuster" al lui Robbie, scrie The Guardian, potrivit news.ro

Formată în 2014, LuckyChap s-a aflat în spatele unor filme precum "I, Tonya", "Promising Young Woman" şi "Saltburn", precum şi a unor seriale TV precum "Maid and Dollface". Scopul companiei este de a "extinde ceea ce ar putea face poveştile feminine şi povestitorii de sex feminin" la Hollywood.

Pe acelaşi subiect

"Barbie" a câştigat peste 1,4 miliarde de dolari în box office-ul global

"Barbie", succesul LuckyChap din 2023, care a doborât recordurile, a câştigat peste 1,4 miliarde de dolari în box office-ul global şi a fost nominalizat la opt premii Oscar. Recenta comedie a companiei, "My Old Ass", a avut premiera la Sundance şi a primit recenzii pozitive şi a fost preluată de Amazon pentru lansare.

Margot Robbie şi partenerii ei de producţie, printre care se numără şi soţul ei, Tom Ackerley, vor realiza, de asemenea, comedia de Crăciun "Naughty", cu regizoarea Olivia Wilde. Luna trecută a fost dezvăluit, de asemenea, că LuckyChap va aduce pe ecran jocul video The Sims.

De-a lungul anilor au existat numeroase încercări de a transforma Monopoly într-un film. În 2008, Ridley Scott a fost asociat pentru scurt timp la crearea unei comedii bazate pe un magnat asemănător lui Donald Trump. În 2019, Kevin Hart a fost apoi stabilit ca protagonist, în regia lui Tim Story. Rămâne neclar cum va arăta noua versiune.

Vestea a fost dezvăluită în timpul ediţiei din acest an a CinemaCon, o întâlnire a expozanţilor şi a vedetelor din Las Vegas. Lionsgate a mai anunţat că o nouă versiune a filmului "The Blair Witch Project" este, de asemenea, în lucru, fiind implicată compania de succes în domeniul horror Blumhouse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Credeţi că există vreo şansă ca speranţa de viaţă să crească în România?
Observator » Entertainment » După ce a dat lovitura cu "Barbie", Margot Robbie va produce un alt film bazat pe un joc celebru