Antena Meniu Search
x

Video Premiile Oscar 2024. Cele mai prost îmbrăcate vedete de pe covorul roşu. Ariana Grande a ales o rochie comparată de fani cu o plapumă

Premiile Oscar 2024. Întreaga lume a fost cu ochii pe Hollywood aseară. A 96-a gală de decernare a premiilor Oscar a avut loc la Los Angeles şi a fost plină de momente spectaculoase. Din 13 nominalizări, Oppenheimer a câştigat 7 trofee! Emma Stone şi Cillian Murphy au primit Oscarul pentru cea mai bună actriţă, respectiv, cel mai bun actor în rolurile principale, iar Ryan Gosling şi John Cena au reuşit să ridice sala în picioare cu momentele lor. În ciuda succesului enorm la public, Barbie a plecat acasă doar cu un premiu. Spectacol a fost şi pe covorul roşu, unde starurile s-au întrecut în ţinute care mai de care mai elegante.

de Redactia Observator

la 11.03.2024, 21:05

Vezi și

Este premiul care confirmă Oppenheimer drept filmul anului, însă anunţul nu a fost unul fără emoţii. Legendarul actor Al Pacino, desemnat să anunţe marele câştigător al serii, a uitat să-i menţioneze pe ceilalți nominalizați la categoria cel mai bun film.  

Oppenheimer a plecat acasă cu alte 6 statuete printre care cel mai bun regizor sau cea mai bună imagine. Inclusiv Oscarurile pentru cel mai bun actor în rol principal, Cillian Murphy, şi pentru cei mai bun actor în rol secundar, Robert Downey Jr. au mers la pelicula lui Christopher Nolan. 

Cillian Murphy, actor: Am făcut un film despre omul care a creat bomba atomică și, de bine de rău, trăim în lumea lui Oppenheimer, așa că aș vrea să dedic acest film pacificatorilor de pretutindeni.

Emma Stone a luat Oscarul pentru cea mai bună actriţă

Pe acelaşi subiect

Una dintre surprizele serii a fost Oscarul pentru cea mai bună actriţă, care a mers la Emma Stone pentru interpretarea spectaculoasă a Bellei Baxter din comedia SF, Poor Things. Vizibil emoţionată şi cu ochii plini de lacrimi, actriţa de 35 de ani a suferit şi un accident vestimentar chiar înainte de a urca pe scenă. 

Emma Stone, actriţă: Rochia mea s-a rupt. Cred că s-a întâmplat în timpul (n.r. melodiei) I'm just Ken. Sunt destul de sigură.

Ryan Gosling a ridicat toată sala în picioare

Deşi nu a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul păpuşii Ken, Ryan Gosling a ridicat toată sala în picioare cu interpetarea live a piesei "I'm just Ken" de pe coloana sonoră a filmului Barbie. 

Interpretarea a devenit unul dintre cele mai virale momente ale ceremoniei Oscar, însă premiul pentru cel mai bun cântec original i-a revenit lui Billie Eillish pentru, "What Was I Made For?", tot de pe coloana sonoră a filmului Barbie. A fost de altfel şi singurul premiu câştigat de pelicula Gretei Gerwig. Artista a primit trofeul în lacrimi.

John Cena a urcat pe scenă complet dezbrăcat

Surpriza serii a venit, însă, din partea lui John Cena. Actorul și luptătorul de wrestling a urcat pe scenă pentru a anunţa premiul pentru "Cele mai bune costume" complet dezbrăcat

Pe covorul roşu vedetele au păşit îmbrăcate în ţinute de gală, care mai de care mai spectaculoase. Carey Mulligan şi Emma Stone au fost două dintre cele mai elegante vedete ale serii. Carey Mulligan a strălucit într-o rochie Balenciaga cu fustă voluminoasă, inspirată de o siluetă clasică Cristóbal Balenciaga. În schimb Emma Stone a mizat pe o rochie Louis Vuitton, la care a accesorizat un colier cu diamante. 

Topul celor mai prost îmbrăcate celebrităţi 

De obicei pe lista celor mai bine îmbrăcate celebrități, de data aceasta Jennifer Lawrence, este în topul celor mai prost îmbrăcate. Vedeta a păşit covorul roșu, într-o rochie Dior cu buline, despre care mulţi fani au spus că seamănă cu o draperie. Nici ținuta Arianei Grande nu a fost mai lăudată. Vedeta și-a făcut apariția într-o rochie roz voluminoasă, creație Giambatista Valli Haute Couture, pe care mulţi au asemănat-o cu o pilotă. 

Titlul pentru cel mai elegant cuplu prezent la gala Oscar, merge la fostul mare campion la tenis Roger Federer şi la soţia lui, Mirka. În schimb, actriţa Liza Koshy a avut parte pe covorul roşu de o căzătură de zile mari. 

Vedetele care nu au mai avut loc la Dolby Theatre şi-au îndreptat paşii către celebra petrecere caritabilă organizată de Elton John. Aici, pe covorul roşu au fost prezente şi două românce. Este vorba de marea campioană, Nadia Comăneci, şi de modelul Mădălina Ghenea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Premiile Oscar 2024. Cele mai prost îmbrăcate vedete de pe covorul roşu. Ariana Grande a ales o rochie comparată de fani cu o plapumă