Antena Meniu Search
x

Ed Sheeran este din nou tătic. Ce nume neobişnuit i-a pus artistul fetiţei

Cântăreţul Ed Sheeran şi partenera sa, Cherry Seaborn, au adus pe lume o fetiţă, iar numele ei este Jupiter Seaborn Sheeran, a confirmat The Sun.

de Antonia Roşu

la 13.07.2022, 12:28

Ed Sheeran este din nou tătic. Ce nume spectaculos i-a pus artistul fetiţei
Ed Sheeran este din nou tătic. Ce nume spectaculos i-a pus artistul fetiţei - Profi Media

Artistul care în momentul de faţă se află într-un turneu mondial, ce a inclus nu mai puţin de cinci concerte pe stadionul Wembley, a devenit tată pentru a doua oară în luna mai. Cei doi au postat pe Instagram o imagine cu perechea minusculă de încălţări a fiicei lor.

În ultimii ani, numele Jupiter, care înseamnă „curajos şi îndrăzneţ”, a devenit din ce în ce mai popular în rândul părinţilor. „Ed şi Cherry au adorat numele atât pentru ceea ce semnifică, dar şi pentru faptul că este unic”, a spus o sursă apropiată celor doi. „Toată lumea spune că numele Jupiter îi vine mănusă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Familia Sheeran are acum patru membri

Jupiter are o soră mai mare, în vârstă de un an, pe nume Lyra. Tatăl celor două a anunţat naşterea lui Jupiter în luna mai: „Vreau să vă spun tuturor ca avem încă o fiică minunată. Suntem absolut îndrăgostiţi de ea şi suntem în al nouălea cer că acum suntem o familie de patru”, a declarat cântăreţul.

Industria muzicală se aşteaptă la un nou hit din partea artistului, având în vedere că acesta i-a dedicat primei sale fiice un cântec numit „Welcome to the World” („Bine ai venit pe lume”).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Ed Sheeran este din nou tătic. Ce nume neobişnuit i-a pus artistul fetiţei