Antena Meniu Search
x

Video Ed Sheeran revine la Bucureşti, pe Arena Naţională, în 24 august. Ce mesaj a avut artistul pentru fanii români

Ed Sheeran revine la Bucureşti, pe Arena Naţională, în 24 august. Va fi un singur concert, care face parte din turneul "Mathematics World Tour", început în martie 2022. Şi cuprinde toate genurile muzicale pe care ni le putem imagina. Notăm şi... noutatea: scena de 360 de grade. O nouă configurație de producție, care îl aşează pe Ed Sheeran pe o scenă în mijolocul publicului. Artistul a avut și un mesaj pentru fanii din România. 

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 17.06.2024 , 15:00

"Bună ziua, România! Abia aştept să ne vedem, în Bucureşti, pe Arena Naţională, în data de 24 August 2024", a spus Ed Sheeran.

Ed Sheeran revine la Bucureşti

Iată și câteva lucruri neștiute despre Ed Sheeran. Artistul a cântat în corul unei biserici locale încă de la vârsta de 4 ani. În copilărie era bâlbâit, motiv pentru care era şi tachinat la şcoală. Eminem i-a sărit în ajutor şi l-a scăpat de bâlbâială. În tinereţe, nu avea nici bani de chirie. A dormit o perioadă pe străzi şi în trenurile de metrou din Londra. 

Vezi și

Este fan a tot ce înseamnă Lego. Atât de... fan, încât la o întâlnire romantică a construit un întreg set în faţa partenerei în timp ce stăteau de vorbă. Ar putea fi cea mai tatuată celebritate, cu peste 60... până la 100 de tatuaje pe corp.

Ed Sheeran a scris iniţial celebrul SHAPE OF YOU cu gândul la Rihanna. A decis ulterior să-l cânte totuşi el. Adolescentul Ed l-a lovit din greşeală pe adolescentul Justin Bieber cu o crosă de golf.  Se întâmpla într-o vacanţă în Japonia... Nu a fost probabil nimic grav şi oricum greşeala recunoscută e măcar pe jumătate iertată... cei doi sunt prieteni buni şi acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Entertainment » Ed Sheeran revine la Bucureşti, pe Arena Naţională, în 24 august. Ce mesaj a avut artistul pentru fanii români