Antena Meniu Search
x

Video Eurovision 2022. Show-ul României din semifinală a intrat în topul vizualizărilor pe YouTube

România s-a calificat în finala Eurovision după cinci ani în care n-a reuşit să adune suficiente voturi pentru a trece de semifinală. WRS, reprezentantul nostru, a făcut show atât pe scena de la Torino, cât şi în culise, în zilele de dinainte de concurs. Imaginile de la repetiţii au strâns sute de mii de vizualizări pe reţelele de socializare. 

de Redactia Observator

la 13.05.2022, 20:51

Vezi și

Numărul 13 a fost cu noroc pentru reprezentantul României. WRS, pe numele său real, Andrei Ursu, a reuşit să atragă atenţia cu melodia ritmată, ţinuta excentrică, dar şi prin coregrafia aranjată special pentru concurs.

Show-ul României din semifinala Eurovision a strâns, în câteva ore, jumătate de milion de vizualizări pe canalul oficial de Youtube al competiţiei. De altfel, concurentul român a fost una din cele mai excentrice prezenţe de la Eurovision. 

România, finalistă la Eurovision

S-a remarcat chiar şi cu câteva zile înainte de concurs, când, pe covorul albastru, a primit un sărut de la reprezentantul Israelului, Michael Ben David. 

WRS este din Buzău, are 29 de ani, iar părinţii săi sunt dansatori de muzică populară. Iniţial a urcat pe scenă ca dansator pentru artişti celebri de la noi, precum Inna. În 2015, a intrat în trupa SHOT, dar a renunţat după 2 ani şi s-a mutat în Londra, unde a lucrat ca barman. S-a întors după şase luni şi s-a reapucat de muzică. Finala Eurovision va avea loc mâine, la Torino, iar favorita la casele internaţionale de pariuri e Ucraina. Cele mai bune performanţe ale României la Eurovision au fost de două ori locul al treilea, în 2005 şi în 2010. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Eurovision 2022. Show-ul României din semifinală a intrat în topul vizualizărilor pe YouTube