Antena Meniu Search
x

Video Festivalul de la Veneţia 2022. Mădălina Ghenea a plecat acasă cu un premiu. Harry Styles, apariție la premiera noului său film 

Cântăreţul Harry Styles şi-a făcut apariţia pe covorul roşu pentru premiera filmului Don't Worry Darling, unde are rolul principal. Şi frumoasa româncă Mădălina Ghenea a făcut, ca de obicei, furori pe covorul roşu. La ediţia de anul acesta, vedeta a primit un premiu din partea unei reviste.  

de Redactia Observator

la 06.09.2022, 17:48

Vezi și

Harry Styles, cântăreț: "Frank a construit ceva cu adevărat special. Ceea ce a creat aici este... un alt mod de viaţă. Unul mai bun."

Don't Worry Darling, un thriller psihologic plasat în anii '50, prezintă povestea cuplului Jack şi Alice, personaje jucate de Harry Styles şi Florence Pugh, care trăiesc într-o locaţie mai puţin obişnuită din California. Cei doi descoperă misterele oraşului prin intermediul unei comunităţi controversate.

"Viaţa noastră, împreună... Am putea pierde asta!"

Producţia a fost regizată de iubita superstarului, Olivia Wilde, şi ea prezentă în film. Alături de ei joacă şi actorii Chris Pine, Gemma Chan şi Sydney Chandler. 

Pe acelaşi subiect

Premiera de la Festivalul de Film de la Veneţia i-a adus pe covorul roşu pe actorii principali, în ţinute strălucitoare. Fanii prezenţi la eveniment au savurat fiecare moment.

"El chiar depăşeşte orice limite şi muzica lui este foarte bună. Şi chiar este faimos de mult timp!"

Harry Styles, cântăreț: "Ce îmi place la actorie este faptul că simt că nu am niciodată idee ce fac şi e destul de distractiv."

Şi frumoasa româncă Mădălina Ghenea a fost prezentă la Festival, unde a câştigat premiul Diva e Donna. Pe reţelele sociale, vedeta a mărturisit că a fost atât de emoţionată, încât a scăpat premiul din mână chiar pe scenă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Festivalul de la Veneţia 2022. Mădălina Ghenea a plecat acasă cu un premiu. Harry Styles, apariție la premiera noului său film