Meniu
Search
x

Video Zelenski, "prezent" la deschiderea Festivalului de la Veneţia printr-un mesaj înregistrat. 23 de filme, printre care şi unul românesc, luptă pentru trofeu

Eleganţă şi strălucire pe covorul roşu la debutul celei de-a 79-a ediţii a Festivalului de la Veneţia. Membrii juriului conduşi de Julianne Moore şi actorii din pelicula ''White Noise'' s-au aflat ieri în lumina reflectoarelor.

De Redactia Observator la 01.09.2022, 16:52
Vezi și

Printre aceştia îi regăsim şi pe cunoscutul Adam Driver, dar şi pe fosta primă doamnă a SUA, Hillary Clinton.  La acestă ediție, actriţa Catherine Deneuve, în vârstă de 78 de ani, a primit premiul pentru întreaga carieră iar preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a fost prezent şi el prin intermediul unui discurs înregistrat.

23 de pelicule se vor lupta pentru marele trofeu, Leul de Aur, care va fi acordat pe 10 septembrie. La festival participă şi o producţie românească, Spre Nord, regizată de Mihai Mincan.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » Zelenski, "prezent" la deschiderea Festivalului de la Veneţia printr-un mesaj înregistrat. 23 de filme, printre care şi unul românesc, luptă pentru trofeu