Antena Meniu Search
x

Video Festivalul de la Cannes 2023. Nici ediţia din acest an nu e ocolită de controverse: Un film cu Johnny Depp a încins spiritele

Diseară începe cea de-a 76-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes. Însă, evenimentul este marcat de o controversă. Adela Haenel, una dintre actriţele de top ale Franţei, a anunţat că renunţă la industria cinematografică, din cauza agresorilor sexuali. Atacul a fost lansat din cauza prezenţei la festival a lui Johnny Depp, pe care actriţa franceză în consideră a fi un exponent al violenţei sexuale de la Hollywood, deşi există un verdict cât se poate de clar, care îl exonerează pe acesta de orice acuzaţie de acest tip. 

de Redactia Observator

la 16.05.2023, 07:28

Vezi și

Principalul motiv pentru care Adele Haenel a ales să se dezlănţuie la adresa industriei cinematografice este faptul că producţia "Jeanne Du Barry" - în scenariul şi regia unei actriţe franceze - a fost selectată pentru Festivalul de Film de la Cannes. În consecinţă, a pus în scenă un scandal de tip #metoo, deşi - cu patru ani în urmă - a participat la acelaşi eveniment, doar că - atunci - nu a considerat că cineva are interesul să răsplătească vreun prădător sexual.

Thierry Frémaux, Director Festival: Dacă lui Johnny Depp i s-ar fi interzis să joace într-un film și dacă și acel film ar fi fost interzis, nu am fi vorbit despre asta. Toată lumea știa că Johnny Depp a filmat un film în Franța. Este extraordinar în film, unde a avut un rol dificil. Sunt interesat de Johnny Depp ca actor.

În rest, pregătirile pentru primirea oaspeţilor este pe ultima sută de metri.

Gilles Bastoni, recepţioner-șef la Hôtel Barrière Le Majestic: Nu știm niciodată ce se va întâmpla, ce va cere oaspetele, indiferent de ora din zi în care o va cere. Trebuie să analizezi situația cât mai repede posibil și știi, trebuie să-i faci pe acești oameni cu adevărat fericiți.

Pe acelaşi subiect

Cannes 2023. Pregătirile sunt în toi

Nici în privinţa restaurantelor nu este mai simplu.

Frederic Claudet, director evenimente speciale: E adevărat că în timpul zilei avem restaurantul obișnuit. Și apoi scoatem tot mobilierul, totul, pentru a putea organiza cocktailurile.

Nu trebuie uitate nici celebrele petreceri pe plajă, care necesită un nou efort de organizare. Printre actorii prezenţi anul acesta la Cannes se numără Natalie Portman, Leonardo DiCaprio şi Harrison Ford. Însă marea vedetă a evenimentului este Catherine Deneuve, al cărei afiş alb-negru domină covorul roşu. Festivalul de Film de la Cannes se desfăşoară între 16 şi 27 mai. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Entertainment » Festivalul de la Cannes 2023. Nici ediţia din acest an nu e ocolită de controverse: Un film cu Johnny Depp a încins spiritele