Antena Meniu Search
x

Video Gala Premiilor Oscar 2024. Criticii spun că "Oppenheimer" e pelicula cu cele mai mari şanse la câştig. Producţia are 13 nominalizări

Pregătirile pentru Gala Premiilor Oscar sunt în toi. Străzile din jurul teatrului unde va avea loc cel mai important eveniment dedicat industriei filmului au fost deja închise. Iar covorul roşu a fost întins. Spectaculoasa ceremonie va avea loc, duminica aceasta, iar cele mai apreciate staruri ale momentului sunt aşteptate să participe. Gazda Premiilor Oscar va fi comediantul Jimmy Kimmel.

de Redactia Observator

la 07.03.2024, 22:14

Vezi și

La Hollywood, pregătirile pentru Gala Premiilor Oscar au început deja. 

Toate benzile de pe celebrul Hollywood Boulevard au fost închise lângă Teatrul Dolby, gardurile de protecţie au fost montate, iar covorul roşu a fost desfăşurat. 

Gala Premiilor Oscar, prezentată de Jimmy Kimmel

Jimmy Kimmel, gazda celei de-a 96-a ediții a Premiilor Academiei, nu a fost prezent la evenimentul de aseară. Noaptea Oscarurilor va fi însă pentru comediantul american a patra pe care o petrece ca prezentator. Doar Bob Hope, Billy Chrystal şi Johnny Carson îl depăşesc. Primul cu nu mai puţin de 19 gale prezentate.  

Pe acelaşi subiect

Celebra Cameră Verde - dedicată nominalizaţilor şi câştigătorilor- este şi ea pusă la punct. La fel şi pungile de cadouri care aşteaptă să fie înmânate zecilor de staruri prezente. Anul acesta, invitaţii vor pleca acasă cu daruri în valoare de 200.000 de dolari, de la vouchere de vacanţă şi produse de îngrijire până la obiecte de designer.

"Oppenheimer", în topul filmelor cu cea mai mare şansă de câştig

Criticii cred că marele câştigător al Premiilor Oscar va fi anul acesta filmul "Oppenheimer". Pelicula lui Christopher Nolan are nu mai puţin de 13 nominalizări.

Cillian Murphy se va lupta pentru trofeul dedicat celui mai bun actor în rol principal cu Bradley Cooper. În timp ce Robert Downey Jr. şi Ryan Gosling sunt nominalizaţi la categoria cel mai bun actor în rol secundar. 

Emily Blunt şi America Ferrera se numără printre favorite la categoria cea mai bună actriţă în rol secundar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Gala Premiilor Oscar 2024. Criticii spun că "Oppenheimer" e pelicula cu cele mai mari şanse la câştig. Producţia are 13 nominalizări