Antena Meniu Search
x

Video George Tănase şi Ionuţ Rusu, poveşti din America Express. Cea mai dificilă decizie pe care cei doi au fost nevoiţi să o ia în competiţie

Adrenalină la maximum. Emoţii fără limite. Situaţii care par fără ieşire! Pe toate le trăiesc concurenţii care au acceptat provocarea America Express. Printre ei şi George Tănase şi Ionuţ Rusu sau... Jorge şi Juan, aşa cum se recomandă pe Drumul Soarelui. 

de Redactia Observator

la 08.11.2023, 13:23

Vezi și

Băieţii fac ce fac şi ne pun zâmbetul pe buze din faţa ecranelor. Chiar dacă momentele prin care trec nu sunt deloc comice. Câte poveşti amuzante sau mai puţin amuzante s-au adunat pe Drumul Soarelui aflaţi chiar de la cei doi, invitaţi în platoul Observator. 

Vedeţi mai multe din materialul video de mai sus.

America Express, lider de piață

În ediția de ieri seară America Express, Romică și Cătălin Țociu au obținut victoria la jocul de amuletă, ajutați fiind și de eroarea Soniei Simionov și a Iulianei Pepene, care au greșit culoarea mingilor, aducându-le la mal pe cele ale echipei Țociu. Victoria, savurată din plin de cei doi, a fost urmată de încă un succes: Romică și Cătălin au ajuns primii la Irina Fodor în cursa pentru imunitatea mică. Dar bucuria lor a fost urmată de avertismentul Irinei: ”Asta nu înseamnă neapărat câștigarea imunității, pentru că ați avut și misiunea strângerii obiectelor albe și trebuie să analizăm toate obiectele primite și să ținem cont de toate detaliile, ca de obicei”.

Așadar, în seara aceasta, echipele se vor aduna la careu în orașul Pasto, foarte aproape de granița cu Ecuador, pentru momentul încărcat de emoții al bilanțului. Toți vor în următoarea țară, nimeni nu vrea să alerge la cursa pentru ultima șansă! Singurii care au biletele spre Ecuador asigurate sunt Giulia și Vlad Huidu, câștigătorii imunității mari – în vreme ce Romică și Cătălin Țociu așteaptă să vadă dacă Irina va confirma sau nu imunitatea lor. Ce surprize ar putea aduce clasamentul telespectatorii vor descoperi diseară.

Tot atunci, trei echipe se vor alinia la startul cursei pentru ultima șansă: perechile situate pe ultimele două locuri în întrecerea de ieri și o a treia pereche votată de ceilalți. Este momentul în care alianțele și strategiile concurenților se vor ciocni cu putere, înainte de o înfruntare în culori flamboaiante de carnaval – fiindcă aceasta va fi tema care va inspira misiunile. Chiar dacă vorbim, însă, de o temă a bucuriei, niciuna dintre echipe nu va sărbători înainte de a obține un loc sigur la linia de sosire. Pentru că amenințarea soarelui roșu al eliminării este mai arzătoare ca oricând în această seară, la America Express. Care sunt perechile care se vor întrece la cursa pentru ultima șansă și ce verdict urmează pe Drumul Soarelui telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY de la ora 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Entertainment » George Tănase şi Ionuţ Rusu, poveşti din America Express. Cea mai dificilă decizie pe care cei doi au fost nevoiţi să o ia în competiţie