Antena Meniu Search
x

Video Globurile de Aur 2023. Steven Spielberg a dat lovitura cu The Fabelmans, Sebastian Stan s-a întors fără premiu

Dramele au învins acţiunea seara trecută la Los Angeles, unde a avut loc gala Globurilor de Aur, considerată o avanpremieră pentru premiile Oscar. Cel mai bun film a fost desemnat cel inspirat de copilăria celebrului regizor Steven Spielberg. Din păcate, actorul de origine română, Sebastian Stan, nominalizat pentru cel mai bun actor într-o miniserie, nu a fost printre câştigătorii serii. 

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 13.01.2023, 10:12

Vezi și

"The Fabelmans: Povestea unei vieți aparte", filmul semi-autobiografic al lui Steven Spielberg, nominalizat la opt categorii, a câştigat cele mai râvnite statuete ale serii - pentru cea mai bună dramă şi cel mai bun regizor. "Nimeni nu știe cu adevărat cine suntem până când nu suntem suficient de curajoși să spunem tuturor cine suntem", mărturiseşte Steven Spielberg, regizor. 

Premii Globurile de Aur 2023

Tot 8 nominalizări a avut şi comedia neagră "The Banshees of Inisherin". A câştigat trei Globuri de Aur - pentru cel mai bun film musical de comedie, cel mai bun scenariu şi cel mai bun actor într-o comedie-musical, trofeu care i-a revenit lui Colin Farrell. "Martin McDonagh, îţi datorez atât de mult! Acum 14 ani m-ai pus la lucru cu Brendan Gleeson şi mi-ai schimbat viaţa în mult mai multe feluri decât aş putea, cu greu, să recunosc", spune Colin Farrell, actor. 

Elvis Presley i-a purtat noroc lui Austin Butler. Tânărul actor a câştigat primul premiu major al carierei - statueta pentru cel mai bun actor dintr-o dramă - pentru rolul în care îi dă viaţă pe marele ecran regelui rock and roll. "Ai fost un model, un rebel şi te iubesc foarte mult! Mulţumesc! Eşti ţinut minte şi eu nu te voi uita niciodată!", spune Austin Butler, actor.

Pe acelaşi subiect

Cea mai bună actriţă într-un film dramatic a fost desemnată Cate Blanchett, pentru rolul din "Tar". Zendaya şi Evan Peters au câştigat câte un trofeu pentru rolurile din serialele fenomen ale anului. În ce priveşte cele mai bune seriale, au plecat acasă cu premii: "Abbott Elementary", "House of the Dragon" şi "The White Lotus", onorat şi cu premiul pentru cea mai bună actriţă într-o miniserie, pentru Jennifer Coolidge.

Globurile de Aur 2023. Cele mai spectaculoase rochii

Pe covorul roşu au făcut furori Margot Robbie cu o rochie roz semitransparentă şi Jenna Ortega, cu o rochie inspirată din cultura greacă. Şi Anna de Armas, Rihanna sau Andrew Garfield au atras toate privirile. Însă nu toate starurile au fost inspirate. Selena Gomez a ales o rochie decoltată, fără umeri şi cu mâneci bufante. Heidi Klum a mizat pe extravaganţă, însă potrivit criticilor nu a fost în pas cu moda. Şi Emma D'Arcy, starul din House of the Dragon, a avut o apariţie taxată de internauţi care au asemănat-o cu un clovn din cauza machiajului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Entertainment » Globurile de Aur 2023. Steven Spielberg a dat lovitura cu The Fabelmans, Sebastian Stan s-a întors fără premiu