Antena Meniu Search
x

HBO Max, lansat în octombrie în Europa. Când va fi disponibil serviciul de streaming în România

HBO MAX va fi disponibil în Europa începând cu 26 octombrie, însă România nu se află printre primele ţări unde oamenii vor putea accesa serviciul de streaming. Românii se vor putea bucura de filmele şi serialele de pe HBO Max abia anul viitor.

De Redactia Observator la 08.09.2021, 14:06
HBO Max, lansat în octombrie în Europa
HBO Max, lansat în octombrie în Europa - Hepta / Zuma Press / Rafael Henrique

HBO Max va fi disponibil în Europa începând cu 26 octombrie, Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Spania şi Andorra fiind primele ţări europene ce vor avea acces la noul serviciu de streaming.

În 2022, HBO Max va fi disponibil în alte 14 teritorii: Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia. 

Platforma va fi lansată şi în alte teritorii pe parcursul anului viitor.

Ce este HBO Max

Pe acelaşi subiect

Prezentarea oficială a lansării serviciului HBO Max în Europa va avea loc în octombrie, în cadrul unui eveniment virtual, unde vor fi oferite mai multe informaţii despre platformă, titlurile disponibile şi alte detalii.

HBO Max va oferi divertisment de înaltă calitate cu producţii din apreciatele branduri WarnerMedia: Warner Bros., HBO, DC şi Cartoon Network, dar şi producţii originale Max americane şi internaţionale.

„Acesta este un moment istoric. HBO Max va fi lansat şi în Europa”, a declarat Johannes Larcher, Head of HBO Max International. „Filmele şi serialele WarnerMedia, precum «Harry Potter», «Urzeala tronurilor» şi «Teoria Big Bang», sunt iubite de fanii din toată Europa, iar HBO Max a fost creat pentru a le oferi acestora cea mai intuitivă şi accesibilă experienţă de vizionare a acestor titluri, precum şi a altor producţii la fel de captivante”.

Christina Sulebakk, General Manager HBO Max EMEA, a completat: „Combinaţia unică şi exclusivă de titluri emblematice de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, producţii originale Max, inclusiv locale, şi multe altele, creează o platformă de streaming pe care fanii din Europa o vor iubi. Vedem un potenţial enorm de creştere odată cu lansarea noii platforme de streaming în regiunea noastră”.

HBO Max oferă abonaţilor posibilitatea de a descoperi cu uşurinţă conţinutul de care sunt interesaţi,  prin recomandări personalizate şi propuneri de titluri incitante.

HBO Max, disponibil şi pentru abonaţii HBO Go

Serviciul va fi disponibil atât pentru noii abonaţi, cât şi pentru abonaţii existenţi HBO Spania, HBO Nordic, HBO GO şi HBO Portugalia (direct sau prin intermediul partenerilor oficiali).

În luna mai a acestui an, HBO Max a sărbătorit un an de la lansarea din S.U.A., iar pe 29 iunie a devenit disponibil în 39 de teritorii din America Latină şi Caraibe, marcând astfel prima lansare în afara Statelor Unite.

HBO Max este platforma de streaming a WarnerMedia şi oferă entertainment de calitate. HBO Max aduce o mare varietate de poveşti pentru toate tipurile de public, titluri aparţinând unor branduri emblematice: HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies şi multe altele. Platforma a fost lansată în Statele Unite ale Americii în mai 2020, iar un nou abonament mai ieftin, cu reclame a fost introdus în iunie 2021. HBO Max a fost lansat de curând în 39 de pieţe din America Latină şi Caraibe, iar în Europa HBO Max va fi introdus în a doua parte a anului şi anul viitor pe măsură ce va înlocui serviciile de streaming HBO. 

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media şi al divertismentului care creează şi distribuie conţinut premium şi popular dintr-o gamă diversă de povestitori şi jurnalişti către audienţe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies şi altele. De asemenea, organizaţia include suita Xandr de soluţii avansate de publicitate. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).  

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » HBO Max, lansat în octombrie în Europa. Când va fi disponibil serviciul de streaming în România