Antena Meniu Search
x

Foto Imagini rare cu Mick Jagger, costumat în măicuţă, la 80 de ani. În povestea de excepţie i s-a alăturat şi artistul latino Bad Bunny

Apariţie şoc al lui Mick Jagger! Solistul legendarei trupe The Rolling Stones, în vârstă de 80 de ani, şi-a lăsat fanii cu gura căscată când a apărut îmbrăcat într-o călugăriţă pentru o parodie marca SNL.

de Redactia Observator

la 23.10.2023, 21:43

Vezi și

VIP-uri unul şi unul s-au oprit la studiourile unde se filmează Saturday Night Live. Mick Jagger, solistul The Rolling Stones, şi Lady Gaga au sărit în ajutorul tânărului rapper Bad Bunny, care a găzduit noua ediţie a emisiunii şi a fost şi invitatul muzical. Jagger a fost actor principal în câteva parodii, iar Lady Gaga l-a prezentat pe rapperul portorican, în spaniolă, înainte ca acesta să urce pe scenă.

Mick Jagger, cîn rol de măicuţă, la 80 de ani

Într-una dintre parodiile din emisiune, un grup de măicuţe bănuiau că, printre ele s-a strecurat un bărbat deghizat. Telespectatorii nu se aşteptau, însă, ca intrusul să fie, de fapt, Mick Jagger.

Pe lângă asta, rockerul de 80 de ani a parodiat şi o telenovelă - l-a interpretat pe tatăl lui Bad Bunny.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Entertainment » Imagini rare cu Mick Jagger, costumat în măicuţă, la 80 de ani. În povestea de excepţie i s-a alăturat şi artistul latino Bad Bunny