Antena Meniu Search
x

Video Jennifer Lopez îmbracă rochia de mireasă în noua comedie romantică ''Marry Me''. Maluma joacă rolul iubitului infidel

Jennifer Lopez a îmbrăcat rochia de mireasă mai repede decât se aşteptau fanii. Artista interpretează rolul principal într-o nouă comedie romantică, "Marry Me", al cărei trailer a fost lansat aseară. 2021 a fost anul artistei si i-a adus succese în lanţ pe plan profesional şi schimbări majore în viaţa personală.

de Redactia Observator

la 19.11.2021, 22:17

Vezi și

Filmul "Marry Me" spune povestea unei artiste celebre, interpretată de J. Lo, care află că a fost înşelată chiar înainte de nuntă. Într-un moment de spontaneitate, alege să se căsătorească cu un străin venit la concertul ei, de care se îndrăgosteşte în cele din urmă. Din distribuţie, fac parte nume sonore precum Maluma şi actorul Owen Wilson. 

O poveste de film a trăit şi Jennifer Lopez anul acesta. S-a despărţit de fostul logodnic Alex Rodriguez după ce acesta ar fi înşelat-o. Câteva luni mai târziu, artista s-a întors la marea ei iubire din tinereţe, actorul Ben Affleck, iar acum sunt de nedespărţit. Vedeta nu exclude ca în viitor să îşi unească destinele. 

Pe plan profesional, J Lo pare că a bifat tot ce şi-a propus. A cântat la evenimente importante, inclusiv la ceremonia de  învestire a preşedintelui Joe Biden. A lansat videoclipuri noi şi este implicată în mai multe proiecte din cinematografie. Cum la 52 de ani este într-o formă impecabilă, a decis să împartă elixirul tinereţii cu lumea întreagă. Aşa că şi-a lansat o gamă de produse cosmetice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Jennifer Lopez îmbracă rochia de mireasă în noua comedie romantică ''Marry Me''. Maluma joacă rolul iubitului infidel