Antena Meniu Search
x

Video Jennifer Lopez, sclipitoare la aniversarea vârstei de 52 de ani. Vedeta este din nou împreună cu Ben Affleck, după o pauză de 17 ani

Jennifer Lopez a împlinit 52 de ani şi a avut parte de o petrecere surpriză pe Coasta de Azur. A fost cadoul pe care i l-a făcut iubitul ei, actorul Ben Affleck. Cele două vedete sunt din nou împreună după o pauză de 17 ani.

de Redactia Observator

la 25.07.2021, 21:12

Vezi și

A fost aniversarea perfectă pentru Jennifer Lopez. În Saint Tropez, pe un superiaht estimat la peste 130 de milioane de dolari, cu piscină, jacuzzi şi un dormitor cu vedere panoramică. Totul a fost pus la cale de Ben Affleck. Actorul a închiriat un avion privat şi a păstrat secretul destinaţiei până în ultimul moment. Alintaţi de Hollywood cu apelativul Bennifer, cele două staruri s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru filmul Gigli. Relaţia lor a mers bine o perioadă iar când s-au logodit toată lumea a crezut că bat clopote de nuntă. După numai doi ani însă, în 2004, s-au despărţit. De atunci, ambii s-au căsătorit şi au avut copii cu alţi parteneri. S-au gândit să mai dea o şansă iubirii lor luna trecută.  

Secretul de frumuseţe care o ajută pe Jennifer Lopez să arate bine

Imaginile cu cele două vedete au primit în doar câteva ore peste zece milioane de like-uri. Pe lângă mesajele de La mulţi ani, fanii sunt impresionaţi de forma fizică de invidiat a actriţei. Cu zi înainte de a împlini 52 de ani, Jennifer a împărtăşit cu fanii ei o parte din secretele care o ajută să arate atât de bine. 

Jennifer Lopez: Trebuie să foloseşti cremă cu factor de protecţie. Este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am făcut de la o vârstă fragedă. Asta m-a ajutat să îmi păstrez tenul tânăr. 

26 de ani i-au luat lui Jennifer Lopez ca să ajungă de la Jenny, fata din Bronx, la una dintre cele mai iubite vedete din lume. La începutul anilor 90, făcea primii paşi spre celebritate, în roluri mici din seriale sau videoclipurile altor vedete. A fost un pariu câştigător şi a ajuns rapid să joace alături de cei mai mari actori de la Hollywood. Cariera muzicală a fost cea care a consacrat-o, iar explozia social media a transformat-o într-una dintre cele mai influente vedete din lume, cu sute de milioane de urmăritori pe conturile de Facebook, Instagram sau TikTok. Artista are acum o avere estimată la 400 de milioane de dolari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri Mondene » Jennifer Lopez, sclipitoare la aniversarea vârstei de 52 de ani. Vedeta este din nou împreună cu Ben Affleck, după o pauză de 17 ani