Antena Meniu Search
x

Video Johnny Depp, persecutat de fosta soţie pentru că s-a descălţat singur. Mărturii teribile în timpul procesului

Destăinuiri demne într-adevăr de Hollywood în procesul în care Johnny Depp şi Amber Heard se acuză reciproc de defăimare. Actorul le-a mărturisit juraţilor că a declanşat calvarul în căsnicie când a încălcat una din regulile impuse de fosta soţie, mai exact s-a descălţat singur, în loc să o lase pe ea să facă acest ritual. Depp a negat că ar fi lovit-o pe Amber şi a susţinut că, dimpotrivă, ea a fost cea care l-a agresat şi nu o singură dată. Piratul din Caraibe vrea să îşi salveze  imaginea şi cariera, în declin după divorţul de mult mai tânăra actriţă. 

de Redactia Observator

la 04.05.2022, 13:22

Profimedia Images Vezi și

Într-o cămaşă neagră, cu o cravată cu motive florale şi părul prins în coadă, Johnny Depp a păşit în faţa instanţei şi pe un ton grav, şi a prezentat partea lui de adevăr. A catalogat drept odioase acuzaţiile de abuz fizic aduse de cea care i-a fost soţie. Săptămâna trecută, avocaţii lui Amber Heard l-au descris ca pe un monstru când e sub efectul alcoolului şi al drogurilor şi l-au acuzat de violenţe fizice şi sexuale. 

Johnny Depp, actor: Nu am ajuns niciodată în punctul de a o lovi pe domnişoara Heard. Şi nu am lovit nicio femeie în viaţa mea.

Johnny Depp a fost pedepsit de fosta soţie pentru că s-a descălţat singur

Chemat din nou la bară, pentru a fi interogat de avocaţii fostei soţii, Depp şi-a susţinut declaraţiile şi a subliniat că, în familia lor, nu el era cel brutal.

Pe acelaşi subiect

Johnny Depp, actor: Doamna Heard, cuprinsă de frustrare şi furie şi mânie, ajungea să lovească. Ea... putea începe cu o palmă, putea începe cu un brânci, putea începe cu, înţelegeţi, o telecomandă aruncată spre capul meu. 

Actorul a recunoscut că, în timpul căsătoriei, a băut mai mult şi chiar a consumat droguri dar a susţinut că motivul a fost tocmai tensiunea din familie. El a evocat un incident şi mai violent în care Amber l-ar fi bombardat cu două sticle. Una şi-ar fi atins ţinta şi i-ar fi tăiat capătul unui deget. 

Johnny Depp, actor: Doamna Heard lansa insulte în toate părţile şi apoi a luat acea sticlă şi a aruncat-o spre mine. Am privit în jos şi mi-am dat seama că vârful degetului meu fusese secţionat. 

Nostalgic pe alocuri, actorul a vorbit şi despre momentele lor bune. Cei doi s-au cunoscut în 2011 pe platourile de filmare ale peliculei "The Rum Diary" , dar fericirea nu a fost de durată. Iar unul din motivele de scandal e de a dreptul şocant: actorul s-a descălţat singur

Johnny Depp, actor: Mă aşeza pe canapea şi îmi dădea un pahar de vin şi îmi scotea ghetele din picioare. Într-o seară am revenit de la muncă. M-am aşezat pe canapea şi mi-am scos ghetele. M-a întrebat: Ce ai făcut? Nu, nu, nu, asta e treaba mea.

Foştii soţi se acuză reciproc de defăimare. Johnny Depp a depus plângere în 2018 împotriva fostei soţii, după ce Amber Heard a semnat un articol în Washington Post în care vorbeşte despre violenţă conjugală. Johnny Depp cere 50 de milioane de dolari despăgubiri pentru că acuzaţiile i-au distrus cariera. 

De când a izbucnit scandalul, actorul a pierdut roluri importante, inclusiv pe cel al lui Grindelwald din "Animale Fantastice". Ar fi încasat, totuşi, 16 milioane de dolari, suma prevăzută în contract pentru rolul din partea a treia a seriei.

Prezentă în sala de judecată, Amber Heard a ascultat cu atenţie mărturisirile fostului soţ, dar nu a schiţat niciun gest. Johnny Depp a mai pierdut un proces, anul trecut, în Marea Britanie, intentat tabloidului The Sun care l-a numit agresor de soţii. Decăderea lui Depp a început odată cu despărţirea. Tânăra a intentat divorţul în 2017 invocând diferenţe ireconciliabile. În timpul procesului care a durat 3 ani, actriţa a furnizat instanţei poze în care apare învineţită, mesaje de ameninţare primite de la actor şi un clip extrem de violent. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 2 ani, din 2015 până în 2017. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Entertainment » Johnny Depp, persecutat de fosta soţie pentru că s-a descălţat singur. Mărturii teribile în timpul procesului