Antena Meniu Search
x

Kim Kardashian, criticată aspru de către actriţa Lili Reinhart, după ce a slăbit 7 kg în 3 săptămâni pentru a purta rochia lui Marilyn Monroe

Lili Reinhart a postat pe Instagram o serie de remarci la adresa lui Kim Kardashian, după ce aceasta a detaliat dieta la care a recurs pentru a încăpea în rochia sa pentru gala Met.

de Redactia Observator

la 05.05.2022, 16:06

Kim Kardashian (stânga); Lili Reinhart (dreapta)
Kim Kardashian, criticată aspru de către actriţa Lili Reinhart, după ce a slăbit 7 kg în 3 săptămâni pentru a purta rochia lui Marilyn Monroe - Profimedia

Actriţa în vârstă de 25 de ani, recunoscută pentru rolul său din serialul Riverdale, a acuzat-o pe Kim Kardashian pentru exemplul greşit pe care îl dă urmăritorilor săi şi pentru standardele de frumuseţe pe care le promovează prin ţinuta purtată în cadrul galei Met.

Actriţa Lili Reinhart militează pentru standarde realiste de frumuseţe la Hollywood

La o zi distanţă, Lili Reinhart a numit gestul şi declaraţia vedetei ca fiind „ignorante şi de-a dreptul dezgustătoare”. „Este atât de greşit. Este greşit din orice punct de vedere să susţii atât de senină faptul că te-ai înfometat pentru Met Gala. Asta în contextul în care eşti conştientă de faptul că milioane de tineri îţi urmăresc fiecare cuvânt şi te iau drept exemplu”, a scris Reinhart pe contul său de Instagram.

Vedeta în vârstă de 41 de ani a păşit pe covorul roşu al celei mai exclusiviste gale ale anului în celebra rochie purtată de Marilyn Monroe, relatează Daily Mail. Rochia fusese purtată la ziua de naştere a preşedinelui John F. Kennedy din 1962 şi a fost creată de către Jean Louis. În timpul interviului acordat celebrei publicaţii Vogue din timpul galei, Kim a relatat că a slăbit 7 kg în doar trei săptămâni şi că a recurs la o dietă strictă pentru a putea purta rochia.

Purtam de două ori pe zi un costum pentru slăbit, alergam zilnic pe bandă şi am înlocuit complet dulciurile şi carbohidraţii cu legume şi proteine. Nu m-am înfometat, însă am fost strictă în privinţa dietei”, a spus Kim Kardashian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Entertainment » Kim Kardashian, criticată aspru de către actriţa Lili Reinhart, după ce a slăbit 7 kg în 3 săptămâni pentru a purta rochia lui Marilyn Monroe