Antena Meniu Search
x

"Kung Fu Panda 4" a obținut încasări de peste 170 de milioane de dolari în doar 10 zile pe marile ecrane

Filmul "Kung Fu Panda 4", produs de Universal şi DreamWorks Animation, a rămas victorios în box office-ul nord-american, cu încasări solide de 30 de milioane de dolari în al doilea weekend de la lansare. După 10 zile pe marile ecrane, filmul de animaţie a obţinut încasări de 107,7 milioane de dolari în America de Nord şi 176,5 milioane de dolari la nivel global, potrivit Variety.

de Redactia Observator

la 18.03.2024, 11:11

"Kung Fu Panda 4" a obținut încasări de peste 170 de milioane de dolari în doar 10 zile pe marile ecrane
"Kung Fu Panda 4" a obținut încasări de peste 170 de milioane de dolari în doar 10 zile pe marile ecrane - Profimedia

Aceste vânzări de bilete au depăşit cu uşurinţă debutul dramei canine a lui Mark Wahlberg, "Arthur the King", care a intrat în top pe locul al treilea, cu o sumă modestă de 7,5 milioane de dolari din 3.003 săli de cinema.

Lionsgate a cheltuit 19 milioane de dolari pentru această poveste despre un bărbat care se împrieteneşte cu un câine vagabond rănit, astfel că preţul său modest ar putea atenua deficienţele din box office. 

"Dune 2", peste 400 de milioane de dolari la nivel global

Pe locul al doilea, la mică distanţă, "Dune: Partea a doua" a adăugat 29 de milioane de dolari din 3.847 de locuri în al treilea weekend de la lansare. Vânzările de bilete au scăzut doar cu 37% faţă de weekendul precedent. Până în prezent, continuarea SF-ului a avut încasări de 205 milioane de dolari în America de Nord şi peste 400 de milioane de dolari la nivel global. În săptămâna următoare, "Dune 2" a depăşit încasările predecesorului său, care a generat 433 de milioane de dolari în box office-ul mondial, în timp ce a aterizat zi de zi la HBO Max în SUA şi Canada.

Pe acelaşi subiect

Thrillerul "Imaginary", produs de Blumhouse, de la Lionsgate, a ocupat locul al patrulea, cu 5,5 milioane de dolari din 3.118 locaţii. După două săptămâni de la lansare, filmul - o peliculă horror despre o femeie care este chinuită de bătrânul ei ursuleţ de pluş pe nume Chauncey - a obţinut 19 milioane de dolari. Din fericire pentru studio, "Imaginary" a costat în jur de 11 milioane de dolari, aşa că este poziţionat decent în rulajul său în cinematografe.

"Cabrini", produsă de Angel Studio, a completat topul cinci

Drama biografică bazată pe credinţă "Cabrini", produsă de Angel Studio, a completat topul cinci. Filmul a adăugat 2,9 milioane de dolari din 2.850 de săli de cinema, completându-şi bilanţul intern la 13 milioane de dolari.

Un alt debut, comedia satirică "The American Society of Magical Negroes", de la Focus Features, a ajuns pe locul nouă. Filmul a adunat doar 1,25 milioane de dolari din 1.146 de săli. Regizorul debutant Kobi Libii a realizat filmul, în care joacă Justice Smith şi David Alan Grier, despre un tânăr care este recrutat într-o organizaţie care există pentru a le face viaţa mai uşoară albilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » "Kung Fu Panda 4" a obținut încasări de peste 170 de milioane de dolari în doar 10 zile pe marile ecrane