Antena Meniu Search
x

Video Zmeura de Aur 2024. Pelicula desemnată "cel mai prost film al anului". Megan Fox şi Sylvester Stallone, premiaţi cu trofeul nedorit de niciun actor

Înainte de dulcele triumf al Oscarurilor, industria cinematografică îşi premiază, acid, nereuşitele la Zmeura de Aur. Filmul de groază "Winnie-the-Pooh" a fost "marele câştigător" şi a primit titlul de cel mai prost film al anului. Megan Fox a gustat de două ori din premiile nedorite, iar Sylvester Stallone şi Jon Voight au fost votaţi drept cei mai slabi actori ai anului. 

de Redactia Observator

la 09.03.2024, 21:07

Vezi și

Megan Fox a fost premiată de două ori la cea de-a 44-a ediție a Zmeurei de Aur. A obţinut un trofeu pentru cea mai proastă interpretare a unei actriţe în rol principal, pentru filmul "Johnny & Clyde", şi altul - pentru rolul secundar din filmul de acțiune "Expend4bles". Sylvester Stallone a primit şi el o Zmeură de Aur, tot pentru rolul din "Expend4bles".

Cine a luat premiile Zmeura de Aur

Lansat în toamna lui 2023, filmul a primit numeroase recenzii proaste din partea criticilor. Iar încasările de la box office au fost și ele dezamăgitoare: doar 51 de milioane de dolari, la un buget de 100 de milioane de dolari.

Zmeura de Aur pentru cea mai proastă interpretare a unui actor în rol principal a mers la celebrul Jon Voight pentru rolul său din filmul "Mercy". 

Pe acelaşi subiect

Iar titlul de "cel mai prost film" a revenit anul acesta peliculei "Winnie-the-Pooh: Sânge și Miere". Filmul de groază, care îl are drept protagonist pe îndrăgitul personaj pentru copii, a învins la cele cinci categorii la care a fost nominalizat, respectiv imagine, regie, scenariu, cuplu de film și remake.

"Blood and Honey" a fost criticat aspru de generaţile de fanii ai ursuleţului de pluş din lumea întreagă. Totuşi, după standardele de la Hollywood, pelicula a fost declarat un succes, încasând 5 milioane de dolari în întreaga lume față de bugetul său de 100.000 de dolari. Astfel că va avea şi o continuare care va apărea pe marile ecrane în acest an.

Peste 1.100 de membri din 20 de ţări au votat pentru acordarea premiilor Zmeura de Aur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Zmeura de Aur 2024. Pelicula desemnată "cel mai prost film al anului". Megan Fox şi Sylvester Stallone, premiaţi cu trofeul nedorit de niciun actor