Antena Meniu Search
x

Video Lana del Rey a fost jefuită, după ce hoţii i-au spart geamul maşinii. A rămas fără piesele unui nou album şi manuscrisul unei cărţi

Cântăreaţa americană Lana del Rey a dezvăluit că a fost victima unui jaf. Iar pagubele sunt grele, nu numai ca valoare materială. 

de Redactia Observator

la 23.10.2022, 14:38

Vezi și

Hoţii i-au spart geamul maşinii şi i-au furat rucsacul lăsat acolo. În el se aflau trei camere video, dar mai ales un laptop pe care erau stocate cântecele unui nou album şi manuscrisul unei cărţi scrise de ea. 

"Am reuşit să şterg, de la distanţă, manuscrisul din care nu am nicio copie şi în care îmi pusesem tot sufletul şi multă pasiune", a spus Lana.

Noile cântece i-au fost copiate şi postate ilegal pe internet

Ea şi-a invitat admiratorii să nu le asculte până ce albumul nu va fi lansat oficial. Lana del Rey promite să nu-şi mai lase lucruri de preţ în maşină dar aminteşte că şi casa i-a fost jefuită acum trei ani, aşa că nici acolo siguranţa nu este deplină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Lana del Rey a fost jefuită, după ce hoţii i-au spart geamul maşinii. A rămas fără piesele unui nou album şi manuscrisul unei cărţi