Antena Meniu Search
x

Legendarul chitarist Carlos Santana a leşinat în timpul unui concert

Chitaristul în vârstă de 74 de ani Carlos Santana a leşinat pe scenă, în timpul unui concert în aer liber.

de Antonia Roşu

la 06.07.2022, 09:53

Legendarul chitarist Carlos Santana a leşinat în timpul unui concert
Legendarul chitarist Carlos Santana a leşinat în timpul unui concert - Profi Media

O echipă medicală a sărit în ajutorul chitaristului mexican Carlos Santana când a leşinat în timpul unui concert din Detroit, Michigan, marţi seară, relatează BBC. Acesta a fost apoi transportat de către medici la spital pentru a putea fi examinat. Michael Vrionis, managerul faimosului chitarist, a declarat că Santana se află într-o stare bună.

La scurt timp după, muzicianul din Mexic a postat pe pagina sa de Facebook că ”a uitat să mănânce şi să bea apă”, aşadar “s-a deshidratat şi a leşinat”. Pe reţelele de socializare circulă imagini care arată că Santana a fost ajutat să urce pe scenă în seara concertului, la "Clarkson's Pine Knob Music Theatre".

Turneul revine după o scurtă pauză

Chitaristul şi trupa sa, Santana, au fost în turneu în America de Nord cu spectacolul lor, “Miraculous Supernatural”. Managerul a mai adăugat că spectacolul planificat pentru 6 iulie în Burgettstown, Pennsylvania, ”va fi amânat pentru o dată ulterioară”.

Carlos Santana şi trupa au devenit faimoşi în anii ’60 şi ‘70, fiind pionieri în fuziunea dintre rock-and-roll şi jazz-ul latino-american. Printre hiturile de top ale trupei se numără ”Black Magic Woman”, ”The Game of Love” şi ”Oye Como Va”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Entertainment » Legendarul chitarist Carlos Santana a leşinat în timpul unui concert