Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Lora și Ionuț Ghenu, nuntă ca-n povești, Cei doi s-au căsătorit religios

Momente magice pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Cei doi s-au căsătorit religios, iar la ieşirea din biserică mirii au mărturisit că au avut mari emoţii. Artista a dezvăluit că a contribuit la crearea rochiei superbe de mireasă. Iată imagini în exclusivitate de la eveniment! 

de Redactia Observator

la 05.10.2024 , 20:52

Emoţionaţi şi zâmbitori. Aşa au păşit astăzi Lora şi Ionuţ Ghenu spre altar şi pe noul drum. Nunta vine după două săptămâni de la cununia civilă. Rochia de mireasă este un adevărat spectacol.

"Am ales fiecare detaliu şi l-am pus cu bolduri. A fost o experienţă foarte frumoasă", a spus Lora. "E un moment super special pentru mine şi l-am aşteptat de... încă de când eram mic", a declarat Ionuţ Ghenu.

Dansul mirilor va fi un moment cu totul special

Vezi și

"Am ales să ne cânte Fraci... "Francis on my mind" este numele ei de artist şi este fata naşilor noştri. 

Am cunoscut-o când eram în juriu la Next Star şi era un copil mic şi a cântat superb! Şi acum, iată, că îmi cântă valsul mirilor", a declarat Lora.

De la biserică, mirii au plecat spre un local din Snagov, unde vor petrece toată noaptea alături de cei 350 de invitaţi. Artista nu va cânta, însă atmosfera va fi la înălţime cu Zdob şi Zdub şi Connect-R.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Entertainment » Lora și Ionuț Ghenu, nuntă ca-n povești, Cei doi s-au căsătorit religios