Antena Meniu Search
x

Foto Mark Zuckerberg, tată pentru a treia oară. A făcut anunţul pe Facebook: "Bine ai venit pe lume, Aurelia!"

Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a treia oară. Şeful companiei Meta a făcut fericitul anunţ pe pagina sa de Facebook, însoţit de o fotografie cu micuţa Aurelia şi o alta cu soţia lui, Priscilla Chan.

de Redactia Observator

la 24.03.2023, 17:17

Mark Zuckerberg, tată pentru a treia oară. A făcut anunţul pe Facebook: "Bine ai venit pe lume, Aurelia!"
Mark Zuckerberg, tată pentru a treia oară. A făcut anunţul pe Facebook: "Bine ai venit pe lume, Aurelia!" - Facebook/Mark Zuckerberg

Fondatorul Facebook a prezentat-o lumii pe cea de-a treia fiică a sa prin intermediul unui mesaj publicat vineri pe rețeaua de socializare.

"Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerberg! Ești o atât de mică binecuvântare", a fost mesajul transmis de şeful Meta.

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan s-au căsătorit în 2012 și aveau deja două fetițe. După nașterea primelor două fetițe, Zuckerberg și-a luat câte două luni de concediu paternal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Mark Zuckerberg, tată pentru a treia oară. A făcut anunţul pe Facebook: "Bine ai venit pe lume, Aurelia!"