Antena Meniu Search
x

Video Meghan Markle, fără inel de logodnă de 6 luni. Se zvoneşte că se destramă căsnicia cu prinţul Harry

O fotografie a ducesei de Sussex stârneşte discuţii printre internauţi. În aceasta, Meghan Markle apare zâmbitoare alături de două prietene, dar fără inelul de logodnă pe deget. 

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 18:15

Vezi și

De aprope jumătate de an, Meghan Markle nu a mai fost văzută purtând inelul. Mulţi speculează că absenţa bijutieriei este încă o dovadă clară a faptului că familia prinţului Harry se destramă.

O altă ipoteză ar fi că inelul este la bijutier pentru a fi modificat, exact cum s-a întâmplat şi în 2019. Atunci, ducesa de Sussex a adăugat numeroase diamante mici, pe lângă cele trei mari, deja existente.

Bijuteria - pe care se află montate un diamant din Botswana şi două diamante din colecţia personală a Prinţesei Diana - a fost creată de Harry pentru a fi pe placul viitoarei soţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Entertainment » Meghan Markle, fără inel de logodnă de 6 luni. Se zvoneşte că se destramă căsnicia cu prinţul Harry