Antena Meniu Search
x

Melodia Shakirei în care îşi arată dispreţul faţă de Pique, record de vizualizări pe Youtube pentru o piesă latino: "Valorez cât două tinere de 22"

Noua piesă a Shakirei despre fostul ei iubit, Gerard Pique, în care cântăreaţa îşi exprimă dispreţul pentru că a înşelat-o, a bătut recorduri pe YouTube. Este astfel cel mai vizionat cântec latino în această perioadă, relatează BBC. Cei doi s-au despărţit după mai bine de 10 ani de relaţie şi au împreună 2 copii.

de Redactia Observator

la 14.01.2023, 07:49

Shakira
Melodia Shakirei în care îşi arată dispreţul faţă de Pique, record de vizualizări pe Youtube pentru o piesă latino - Profimedia

Videoclipul piesei a fost vizionat de peste 72 de milioane de ori în 24 de ore, devenind astfel cel mai vizionat cântec latino în această perioadă. Shakira, în vârstă de 45 de ani, s-a despărţit de fostul fotbalist al Barcelonei, Gerard Pique, în vârstă de 35 de ani, în 2022, după mai bine de 10 ani de relaţie. Cuplul are doi copii.

Pentru această piesă pop de patru minute, cântată în spaniolă, dar cu titlu în engleză, care este o aluzie la fotbal, Shakira a colaborat şi a lucrat pentru prima dată cu producătorul şi DJ-ul argentinian Bizarrap. Shakira se alătură astfel unei liste de artişti latino consacraţi care au doborât recorduri pe YouTube - printre care J. Balvin, Luis Fonsi şi Daddy Yankee, relatează News.

Nu este primul ei cântec despre despărţirea de Pique - „Monotonia” a apărut în urmă cu trei luni, dar a fost mai degrabă un cântec de suferinţă decât unul de răzbunare. În noua piesă, Shakira cântă despre noua presupusă parteneră a lui Pique, în vârstă de 23 de ani, şi îşi arată dispreţul. Shakira spune că  ea „valorează cât două tinere de 22 de ani” şi spune că prin trădarea sa e ca şi cum iubitul ei ar fi schimbat "un Ferrari cu un (Renault) Twingo" şi un „Rolex cu un Casio”.

Mesajele pe care i le transmite Shakira lui Pique, prin intermediul piesei

Pe acelaşi subiect

Cântăreaţa columbiană face referire şi la conflictul cu autorităţile spaniole, care susţin că nu a plătit taxe de 14,5 milioane de euro. Shakira pare să-i spună în melodie lui Pique că a părăsit-o în timp ce toate acestea se întâmplau şi că i-a lăsat soacra ca vecină şi presa la uşă.

"Mergi mult la sală, dar fă-ţi să muncească puţin şi creierul", "Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo", "Un Rolex pentru un Casio", "Nu mă voi întoarce la tine, nici dacă plângi sau mă implori" şi "Te-am depăşit şi de asta eşti acum cu cineva ca tine" sunt doar câteva dintre versurile acestui single, o piesă electro cu ritmuri latino.

Gerard Pique, care s-a retras din activitatea sportivă, nu a avut încă o reacţie, dar a postat online ceva despre noul său proiect din fotbal, King's League, notează BBC. Atunci când s-au despărţit, în iunie anul trecut, cei doi au transmis un comunicat în care au spus că se concentrează asupra copiilor lor, Milan, în vârstă de nouă ani, şi Sasha, în vârstă de şapte ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Melodia Shakirei în care îşi arată dispreţul faţă de Pique, record de vizualizări pe Youtube pentru o piesă latino: "Valorez cât două tinere de 22"